L'Oreal Paris Lash Architect 4D: Verleidelijke wimpers

Wat is er nou verleiderlijker dan een paar lange wapperende volle wimpers? Wij zeggen: Heel erg weinig. En lang, vol en wapperend is precies wat L'Oréal Paris ons belooft met hun nieuwste mascara. Je wimpers gaan 4D met L’Oreal Paris Lash Architect 4D. Als wij het moeten geloven wapper je jouw valentijnsdate werkelijk omver en stelen jouw wimpers op elk feestje de show met deze nieuwe mascara.

L'Oréal Paris maakt grote beloftes met deze mascara. Het valse wimper effect van de toekomst. En dat klinkt als muziek in onze oren. Nooit meer vlak voor een feestje prutsen met lijm en schaar om valse wimpers op te krijgen. En vooral nooit meer valse wimpers die halverwegen een leuke date aan de wandel gaan. Een likje mascara en je bent klaar! Met 1D volume alsof je de volste wimpers hebt. 2D lengte door het kunststof borsteltje. 3D textuur zodat elke individuele wimper kan stralen. En 4D sky high krul.

Wij hopen snel ons kritisch licht te kunnen laten schijnen op L’Oreal Paris Lash Architect 4D. Houd ons op twitter in de gaten voor een korte review. Meer informatie over de nieuwste L'oreal Paris producten vind je op de officiële site. Andere cosmetica vind je natuurlijk in onze Fashion Finder. En hieronder vind je vast een review!
Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer