Lookbook vol party-glam met Lily Aldrige en Nelly.com

Het mag dan nog niet eens officieel december zijn, onze voorbereidingen voor de feestdagen zijn al in volle gang. Nelly.com en Lily Aldrige helpen ons een handje. De Angel liet zich voor het Nelly.com Christmas Lookbook 2014 compleet beglitteren en bewees; Niet alleen de collectie van Nelly is weer tergend mooi.

Nelly lookbook

Victoria's Secret Angels zijn niet vies van een beetje shine en daarom is het niet gek dat Nelly, geroemd om jurkjes en torenhoge killer heels, er in dit lookbook met Lily graag nog een schepje bovenop doet. Pailletten jurkjes, the perfect little black dress of een sexy pantalon met details langs de zij-naad; glans is nooit ver weg. Het is de stoere look voor tijdens de feestdagen met de glitterende jogging of de letterlijk en figuurlijk schitterende clutches die Nelly in een glamour shoot met ons deelt. Wil jij het ook allemaal? Geen stress. Nog genoeg tijd om een definitieve keuze te maken.  Een stralende Kerst wordt het bij Nelly zeker.

Nelly.com christmas lookbook 2014

Nelly lookboo

Nelly lookbook

Nelly lookbook

Nelly lookbook

Nelly lookbook

Nelly lookbook

Nelly lookbook

Nelly lookbook

Ben jij al helemaal in de Christmas shopping mood? Je vindt meer uit de Nelly.com collectie online in de Fashion Finder!

liefs, Maxime Van Dam

Maxime Van Dam

Reageer