Lookbook: sieraden van Mimi et Toi

Wij kregen op de redactie een wel erg mooi lookbook onder ogen van Mimi et Toi. Dit sieradenmerk heeft namelijk een nieuwe sieradenlijn genaamd 'Rock & Raw'. In tegenstelling tot eerdere sieradenlijnen, zijn de nieuwe ontwerpen van Mimi et Toi stoer, edgy en gekenmerkt door een contrast van harde en zachte vormen. Alle sieraden zijn rock met een rauw randje. We like!

Voor deze collectie werd de ontwerpster van het merk, Mirjam van Dijk, geïnspireerd door haar eigen leven. Heel gaaf is dat ze de sieraden allemaal zelf maakt, wat ervoor zorgt dat ieder sieraad uniek is en een personal touch heeft. We zien veel sterkte symbolen zoals een zaag, pijl en tand, die symbool staan voor de rauwe randjes van het leven. Daarnaast gebruikt Mimi veel sterren, die staan voor geloof, kracht en liefde. Hiermee wil Mimi et Toi een aanvulling zijn op iemands persoonlijkheid, humeur en gevoelens. Wij worden in ieder geval heel erg blij van deze sieradencollectie. Mission accomplished!

mimi

LOOKBOOK MIMI ET TOI: ROCK & RAW

mimi

mimi

mimi

mimi

mimi

mimi

mimi

Wat vind jij van de sieraden van Mimi et Toi? Bekijk alle sieraden in de Fashion Finder!

liefs, Anne 

Anne  Black is poetry.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Kristina 4 jaar geleden

  Schattif en stoer tegelijk!!

 • Joyce 4 jaar geleden

  Ohhh vind dit merk zo leuk, maar heb er nog niets van. Ook een leuke site met bijzondere sieraden is Ocean Republic (http://www.theoceanrepublic.com).

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik vind de sieraden best leuk en uniek, maar ik vind de prijs een beetje te hoog. Voor dat geld kan ik chiquer ogende sieraden kopen

 • dimphy 4 jaar geleden

  Stoer!!

 • Anne 4 jaar geleden

  ik vind het een beetje te duur..

 • Sharon 4 jaar geleden

  Leuke sieraden!