Lookbook Sacha lente zomer 2014

Aztec, aztec, aztec! De voorjaarstrend etnic mash-up staat Sacha als een inheemse tattoo op het lijf geschreven. Franjes en veren sieren de wereldse accessoires. Echte eyecathers zijn de tassen en portemonnees met hun exotische printjes. Met het thema Going Global zijn de items van de nieuwe collectie van Sacha ware festival treasures! Wij zijn klaar om onze kast met de nieuwe fashionable collectie van Sacha te verreiken!  

Met al deze zomerse invloeden begint het al te kriebelen. En daarbij komt het feit dat de eerste festivals van het seizoen al in april plaatsvinden. We schudden de winterdepressie van ons af en fleuren ons op met de vrolijke kleuren en printjes van Sacha. Laarzen met franjes, hoeden met gekleurde bandjes en oorbellen met veertjes. Het wordt een grote mengelmoes van alle culturele invloeden die onze wereld rijk is.  

Sacha Lookbook

Lookbook Sacha lente zomer 2014

Sacha voorjaar 2014

Sacha voorjaar 2014

Sacha voorjaar 2014

Sacha voorjaar 2014

Sacha voorjaar 2014

Sacha voorjaar 2014

Waan jij je al helemaal in tropische sferen met de nieuwe collectie van Sacha? Geef je vriend/man een bijpassende look en shop ook de Sacha mannencollectie online.

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Sylvana 3 jaar geleden

  Ik begin aztec steeds meer te waarderen, ik ben nu opeens helemaal weg van die vesten. Vooral die grofgebreide met grijs/zwart/wit.

 • Hanna 3 jaar geleden

  Vooral fan van het zwart-witte jasje en de laarsjes :). Het zal moeilijk worden deze zomer niet al mijn geld op te maken aan kleren ;).

 • Alexsia 3 jaar geleden

  LOVE IT!!!! Ben al járen een aztec fan, maar Sacha maakt er één groot feest van. Mooie reclamecampagne, goede pr, want ík wil alles wel hebben ;-) Die tassen zijn echte musthaves, ik ga er eentje met mijn birthday korting kopen. De sieraden, tja, daaraan ben ik verslaafd. Ik moet mezelf echt soms op "hold" zetten, want ik kan onderhand zelf wel een sieradenshop op marktplaats beginnen, haha. Maar ze zijn ook allemaal zo leuk....en dan kan ik het weer niet weerstaan

 • Carla 3 jaar geleden

  Sacha goes boho ! Leuk !

 • Jacoline 3 jaar geleden

  Gaaf die prints!

 • Eve 3 jaar geleden

  Dat zwart/grijze/witte vest wil ik wel hebben, cool.

 • Wendy 3 jaar geleden

  super leuk!!

 • Yvette 3 jaar geleden

  Erg leuk :) Laat de zomer maar komen!

 • katja 3 jaar geleden

  Love THE aztec/boho look!

 • Marjolein 3 jaar geleden

  Ik vind de Sacha echt een geweldige winkel! En wat hebben ze weer leuke laarsjes!