Limited edition: Manfield for Pink Ribbon pumps

Hot hot hot sexy pink!

Wauw, wat een killer heels van Manfield for Pink Ribbon. En dat ook nog eens voor het goede doel, want het zal je niet ontgaan zijn dat het de hele maand oktober borstkankermaand is. De pumps was alleen al binnen enkele uren uitverkocht in alle Manfield winkels. Maar niet getreurd, want wie toch nog een paar van deze Manfield for Pink Ribbon pumps wil bemachtigen kan ze nu online nabestellen op www.manfield.com (tot 12 oktober). En wees snel, want de oplage is beperkt!

Stylish op weg naar de €25.000,-

Het designteam van Manfield heeft speciaal voor Pink Ribbon deze super stylishe pump ontwikkeld waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel gaat. Naast de opbrengst van de pumps wordt van elk verkocht paar schoenen 1 euro opzij gelegd voor Pink Ribbon tot het bedrag van €25.000,- is bereikt. 

BN'ers op de Pink Ribbon peet toe pump

Bekende Nederlandse dames zoals Quinty Trustfull, Nikkie Plessen en Glennis Grace zijn gesignaleerd op de pumps tijdens het Pink Ribbon Gala in Carré. Zij hebben hiermee al een duidelijk statement gemaakt!

Wil jij deze limited edition Pink Ribbon van Manfield als echte fashion addict ook aan je voetjes hebben? Wees er dan snel bij en bestel ze nu online bij www.manfield.com.

-xoxo- El

Voeg de webshop Manfield toe aan jouw favorieten...>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Ghislaine 7 jaar geleden

  Hmm er gaat van de 99 euro maar 1 euro naar Pink Ribbon.. Is dat niet een beetje mee liften met de bekendheid van Pink Ribbon? Derest, mooie pump!

 • linda 7 jaar geleden

  zwaar vette pump

 • Anniek 7 jaar geleden

  Wat een super pump!