Winnen

Like & win: Een BOHO bikini pakket t.w.v. €199,90

Kristel, 04 maart 2017

Like & win: Een BOHO bikini pakket t.w.v. €199,90

In maart begint het bij mij vaak al te kriebelen. Zodra de eerste zonnestralen voorzichtig door mijn gordijnen schijnen 's ochtends en de terrassen langzaam aan iets voller worden, wil ik maar één ding: zomer. Temperaturen van 25 graden of meer. In mijn zomerjurkje picknicken in het park. Eindeloos door de grachten varen. En natuurlijk een kast vol bikini's. Want niks schreeuwt 'het is zomer' als een nieuwe bikini, vind je niet? En aangezien we aan het weer en de temperaturen weinig kunnen doen, beginnen we gewoon bij datgene wat we wél in de hand hebben. En laat dat nou die nieuwe bikini zijn.

BOHO

Win een BOHO bikini én een paar sandalen!

En als ik dan aan bikini's denk, dan komt het merk BOHO al snel boven drijven. Hier vind je namelijk fantastische bikini's voor iedereen. Of je nu gezegend bent met een volle boezem of de trotse eigenaresse bent van een paar ronde billen; er is altijd wel een model te vinden dat jou prachtig staat. Daar komt nog eens bij dat alle bikini's een heerlijke bohemian vibe hebben en niet zouden misstaan op het strand van Ibiza. Klinkt goed, toch? Het wordt alleen maar beter: jij kunt nu zo'n bikini t.w.v. €129,- winnen! En alsof dat nog niet genoeg is krijg je er - gratis en voor niets - ook nog eens een paar super knappe sandalen t.w.v. €69,95 bij. Laat die zomer maar komen!

BOHO

Zo doe je mee

Is deze BOHO set het enige wat je nog nodig hebt in je koffer? Kun je niet wachten om richting de zon te vliegen en jezelf o-zo stijlvol onder te dompelen in het zon-zee-strand-gevoel? Dat snappen wij als geen ander. Goed nieuws: je bent slechts een paar stappen verwijderd van deze fantastische prijs. #1 Volg Fashionchick en BOHO op Facebook. #2 Laat een reactie achter onder dit artikel én onder de FB post die je op Fashionchick regelmatig voorbij zult zien komen en vertel ons waar jij en je bikini dit jaar naartoe gaan en welke maat jij graag wilt winnen. That's it. Makkie toch? Waar wacht je nog op? Doe snel mee!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 18 maart 2017. Winnaressen worden via Instagram benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Bikini's

Lees meer