Like, volg & win: Prada Pionnière tas t.w.v. €1600,-

Net als zoveel vrouwen droom ik al járen van het moment dat ik een designertas om mijn schouder kan hangen. En dan niet eentje die ik van iemand heb geleend, nee! Een eigen. Eentje die ik van mijn zuurverdiende geld heb gekocht. Of vooruit, krijgen mag ook. Hoe dan ook: het bezitten van zo'n designertas is toch wel mijn grote fashion droom. Welke het dan moet worden, dát is nog even de vraag. Chanel, Proenza Schouler, Céline.. Ze zijn allemaal nog in de running. En opeens is Prada daar ook bij gekomen.. Want halló! Hoe knap is de Prada Pionnière? Die wil je toch nu, vandaag, meteen hebben? Goed nieuws: misschien is -ie binnenkort van jou!

Prada tas winnen

Gezocht: een nieuw onderkomen voor de Prada Pionnière!

Want, lieve Fashionchick lezeressen, wij gaan gewoon een designertas weggeven. En dus niet zomaar eentje. Welnee! Wij hebben hier op kantoor een heuse Prada Pionnière t.w.v. €1600,- liggen. En die zoekt een nieuw onderkomen. Het liefst bij iemand die, net als ik, ook al jaren verlangt naar dé ultieme tas. Iemand die weet hoe je zo'n pracht van een tas moet rocken. Voel jij je aangesproken? Mooi. Lees dan snel even verder hoe je kans maakt op deze prijs...

Prada tas winnen

Hoe doe je mee?

Och, het is zo simpel. Volg de volgende drie stappen en je bent al in de running:

#1 Like Fashionchick op Facebook#2 Klik even door naar deze Facebook post en laat daar in een reactie weten hoe jij deze tas zo stijlvol mogelijk zou dragen. #3 Volg Fashionchick op Instagram.

Is het echt zo simpel? Ja, het is écht zo simpel. En dus heb jij geen enkel excuus om niet mee te doen en een gokje te wagen. Je weet het immers nooit; deze ontzettend knappe tas zou zomaar binnenkort van jou kunnen zijn! Zie je jezelf al flaneren? Succes!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De winnares wordt via Facebook benaderd.

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Josien 8 dagen geleden

  Whohooooo duimen dus! :D

 • Peggy 10 dagen geleden

  Yess wat een GE_WEL_DIGE tas is dit ! Ik maak er natuurlijk DOLgraag kans op en heb gelijk op facebook verteld waar ik deze tas allemaal bij zou stylen! Maar eigenlijk is het wel duidelijk deze tas STYLED alles!! Liefss Peggy

 • Reiny 10 dagen geleden

  Wat een droomprijs!! Meegedaan (L)

 • Mariem 12 dagen geleden

  Oooooooh! I want this bag! Heel mooi, opvallend en origineel! Leuk bandje! Perfect op een witte outfit of zelfs jeans, zwart, rood....! Vervelende is dat ik jullie pagina Fashionchick(NL) niet op facebook vind :( ...Je hebt wel Fashionchick.be, maar hun laatste post dateert van 2016.