Winnen

Like, volg & win: Prada Pionnière tas t.w.v. €1600,-

Kristel, 16 juni 2017

Like, volg & win: Prada Pionnière tas t.w.v. €1600,-

Net als zoveel vrouwen droom ik al járen van het moment dat ik een designertas om mijn schouder kan hangen. En dan niet eentje die ik van iemand heb geleend, nee! Een eigen. Eentje die ik van mijn zuurverdiende geld heb gekocht. Of vooruit, krijgen mag ook. Hoe dan ook: het bezitten van zo'n designertas is toch wel mijn grote fashion droom. Welke het dan moet worden, dát is nog even de vraag. Chanel, Proenza Schouler, Céline.. Ze zijn allemaal nog in de running. En opeens is Prada daar ook bij gekomen.. Want halló! Hoe knap is de Prada Pionnière? Die wil je toch nu, vandaag, meteen hebben? Goed nieuws: misschien is -ie binnenkort van jou!

Prada tas winnen

Gezocht: een nieuw onderkomen voor de Prada Pionnière!

Want, lieve Fashionchick lezeressen, wij gaan gewoon een designertas weggeven. En dus niet zomaar eentje. Welnee! Wij hebben hier op kantoor een heuse Prada Pionnière t.w.v. €1600,- liggen. En die zoekt een nieuw onderkomen. Het liefst bij iemand die, net als ik, ook al jaren verlangt naar dé ultieme tas. Iemand die weet hoe je zo'n pracht van een tas moet rocken. Voel jij je aangesproken? Mooi. Lees dan snel even verder hoe je kans maakt op deze prijs...

Prada tas winnen

Hoe doe je mee?

Och, het is zo simpel. Volg de volgende drie stappen en je bent al in de running:

#1 Like Fashionchick op Facebook#2 Klik even door naar deze Facebook post en laat daar in een reactie weten hoe jij deze tas zo stijlvol mogelijk zou dragen. #3 Volg Fashionchick op Instagram.

Is het echt zo simpel? Ja, het is écht zo simpel. En dus heb jij geen enkel excuus om niet mee te doen en een gokje te wagen. Je weet het immers nooit; deze ontzettend knappe tas zou zomaar binnenkort van jou kunnen zijn! Zie je jezelf al flaneren? Succes!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De winnares wordt via Facebook benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer