Guest editors

Libelle's Lifehack: Zo herstel je gekrompen kleding!

Libelle, 18 juni 2017

Libelle's Lifehack: Zo herstel je gekrompen kleding!

Balen, is je lievelingsjurkje in de was twee maten gekrompen? Of heb je je favo trui in de droger gegooid terwijl dat eigenlijk niet mocht en heb je 'm nu als crop top teruggekregen? Het gebeurt de beste van ons – ja ook wij zijn schuldig. Maar vanaf nu hoef je gelukkig niet meteen te schelden en hem weg te gooien, terwijl je stiekem een traantje wegpinkt. Dit is dé tip om kleding te ‘ontkrimpen’!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan JWPlayer video's te laten zien zonder toestemming.

First things first: wat is ‘ontkrimpen’ vraag je je vast af?! Het is een hele simpele manier om alle te heet gewassen kleding weer als vanouds krijgen. Technisch gezien kun je gekrompen kleding niet echt ‘ontkrimpen’ – dat is onmogelijk - maar je kunt wél de vezels versoepelen, zodat je het kledingstuk weer terug in vorm kunt trekken. YES. Deze video wil je dus echt niet missen en uhm bedank ons later maar...

Over Libelle Daily
Libelle Daily is dé website voor alles wat vrouwen willen weten, van persoonlijke verhalen, de laatste nieuwtjes over gezondheid & psyche tot huishoudtips en trends & video’s die je niet mag missen. 

liefs, Libelle ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer