Guest editors

Libelle’s Lifehack: Zo eet je minder, maar heb je toch een voldaan gevoel

Libelle, 18 maart 2017

Libelle’s Lifehack: Zo eet je minder, maar heb je toch een voldaan gevoel

Fitgirls, dieetgoeroes, lifestyle coaches, veganistische of vegetarische bloggers én vloggers. Ze vliegen ons om de oren op social media. Iedereen verkondigt hét geheim te hebben achter een fit, gezond, slank én gelukkig leven. Ja, het kan namelijk allemaal tegelijk. En ja, het is een trend. Maar wat zou het fijn zijn als we daar weinig tot niets voor hoeven te doen. Helaas blijkt in de praktijk dat dat níet het geval is – verrassing!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan JWPlayer video's te laten zien zonder toestemming.

We sporten ons suf, eten kilo’s aan salades en soepen en chocoladerepen liggen – snik - al een tijdje niet meer in onze winkelmandjes. Diëten is niet leuk en blijkt zeker niet áltijd effectief te zijn. Bovendien, zit schoonheid van binnen. Maar waar alle fitgirls tot vloggers wél gelijk in hebben, is dat je je levenstijl om moet gooien, mocht je verantwoord willen afvallen. Bijvoorbeeld door bewuster met je eten om te gaan. Hierbij een klein tipje dat je daarmee op weg helpt. Succes! Maar besef wel, je bent mooi zoals je bent! 

Over Libelle Daily
Libelle Daily is dé website voor alles wat vrouwen willen weten, van persoonlijke verhalen, de laatste nieuwtjes over gezondheid & psyche tot huishoudtips en trends & video’s die je niet mag missen.  

liefs, Libelle ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer