Guest editors

Libelle’s Lifehack: Stop statisch haar, deze borsteltruc werkt!

Libelle, 13 november 2016

Libelle’s Lifehack: Stop statisch haar, deze borsteltruc werkt!

Met de temperatuur die buiten steeds verder tot het vriespunt zakt én een temperatuur die binnen in je huis (lees: verwarming) steeds meer stijgt, betekent dit maar één ding: het leed dat statisch haar heet. Het plakt, springt alle kanten op en het knettert. Je kunt er werkelijk waar hélémaal niks mee beginnen. Hoe kom je eraan en – beter nog – hoe kom je er vanaf?

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan JWPlayer video's te laten zien zonder toestemming.

Statisch haar is een veelvoorkomend – en vooral erg irritant – probleem, met name in de koudere seizoenen als de herfst en winter. De reden? De lucht is in deze seizoenen veel kouder en droger. Hierdoor droog je haar ook sneller uit. Plus de verwarming die thuis staat te loeien – en zorgt voor een droge lucht – draagt ook bij aan het feit dat je haar sneller statisch wordt. Maar hoe temmen we dit rechtopstaande haar? Met vochtinbrengende haarproducten? Vooral geen föhn gebruiken? Libelle TV heeft een hele simpele tip en adviseert een borstel en… 

Over Libelle Daily
Libelle Daily is dé website voor alles wat vrouwen willen weten, van persoonlijke verhalen, de laatste nieuwtjes over gezondheid & psyche tot huishoudtips en trends & video’s die je niet mag missen. 

liefs, Libelle ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer