Guest editors

Lian around the world: Vaarwel walk-in, hallo wereld!

Lian, 07 juli 2016

Lian around the world: Vaarwel walk-in, hallo wereld!

Even een kleine introductie, voordat ik losbrand over het grootste avontuur van mijn leven. Hallo! Ik ben Lian, een fashionchick van bijna dertig. Misschien ken je me van Fashion Hoax, mijn persoonlijke stijlblog. Grote kans dat je me hier op Fashionchick al eens eerder hebt gespot met een outfit. Ik ben geboren en getogen in Groningen, en heb drie weken geleden mijn vertrouwde stadje verlaten. Waar ik vanaf nu woon? Thailand, China, Japan, Australië, India, Iran, Zuid-Afrika, Marokko, Brazilië, Noord-Amerika en Canada, om maar even een paar landen te noemen die ik de komende 2 tot 5 jaar ga bezoeken tijdens mijn wereldreis.

Lian around the world

Nog geen heimwee

Drie weken geleden heb ik alles opgezegd om de wereld (en mezelf) te ontdekken: Mijn huis, mijn baan, mijn familie, mijn vriendinnen, een eigen bed, een vast inkomen, een goedgevulde walk-in closet... Ik laat niet alles achter, mijn laptop gaat mee zodat ik verslag kan doen vanaf mijn 'kantoor'. Oftewel, vanaf het strand van de Maldiven, vanuit de nachttrein naar Vietnam en de Starbucks in Sydney. Oh, en mijn vriend gaat ook mee, niet geheel onbelangrijk.. Ik ben nog nooit zo uit mijn comfortzone gestapt. Maar hey, that's where the magic happens als we menig Instagram-quote moeten geloven. Magic in de vorm van prachtige, jaloersmakende ervaringen, maar ook gênante momenten. Het is tenslotte niet alleen super tof, maar ook super spannend. Ik beloof plechtig dat ik alle ervaringen, goed en slecht, met jullie zal delen de komende tijd! Hoe het ons de eerste weken verging? Verdacht goed! Nog geen heimwee what’s so ever. Misschien komt het nog, misschien ben ik een echte globetrotter en komt het nooit. We zullen het zien!

Lian around the world

Denham MONROE Boyfriend jeans lightblue denimDenham Zalando
€ 159,95
Ready For Some SunModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95 € 4,95
Birkenstock Mayari sandaal van leerBirkenstock de Bijenkorf
€ 67,50

Ons avontuur begon met 5 dagen Dubai, in een 5-sterren hotel. Een ongelooflijk prachtig mooi 5-sterren hotel met infinity pool. Ik voelde me al stoer omdat ik überhaupt het vliegtuig in was gestapt, maar in dit hotel voelde ik me helemaal een baas!

Lian around the world

Omdat het super warm was hebben we Dubai vooral ’s avonds ontdekt en vanuit de gehuurde auto met airco. Zo hebben we een road trip door de woestijn gedaan, waar we kamelen spotte! Check onze laatste Dubai vlog om ze voorbij de auto te zien lopen!

Lian around the world

Maybelline Lip Vivid Matte Liquid Lip Color - 50 Nude ThrillMaybelline The Make Up Spot
€ 6,99
TOPSHOP Slipdress met kantTopshop de Bijenkorf
€ 44,00 € 20,00
Peter Kaiser Pumps Dames (Zwart)Peter Kaiser Van den Assem
€ 155,00 € 92,95

Na 5 dagen Dubai vertrokken we naar Kuala Lumpur, waar Rick (mijn vriend) z’n vader en stiefmoeder wonen in een super fijn huis met zwembad. Het leven is goed hier, mede omdat we erg worden verwend... Lekker samen lunchen, uiteten, op vakantie… 

Lian around the world

Kort na onze aankomst in Kuala Lumpur vertrokken we naar Phuket in Thailand, om met z’n vieren vakantie te vieren. Vakantie in onze vakantie, op een prachtig eiland. I’m in! Op de een na laatste dag in Phuket gingen Rick en ik op een boot trip naar Ko Mai Thon, een bounty eiland op een uurtje varen. Van kamelen in Dubai naar dolfijnen in Thailand, want deze zwommen gewoon naast onze boot! Ook dit hebben we uiteraard vastgelegd op beeld, zie hier.  

Al met al een geweldig start van onze trip. Ik kan na 3 weken een 5-sterren hotel, de woestijn, kamelen in het wild, dolfijnen in het wild, een bounty eiland en snorkelen van mijn bucket-list afstrepen. Score! Volgende maand lees je meer over mijn avonturen hier op Fashionchick. Tot die tijd kun je terecht op mijn blog, social media (@fashionhoax) en YouTube. Tot dan!

Liefs vanaf de andere kant van de wereld,

Lian

Over Lian Galliard
Lian wilde iets doen met mode en schrijven en dat resulteerde in haar prachtige blog Fashionhoax. Maar deze modeliefhebber uit Groningen wilde meer. Reizen, de wereld ontdekken, nieuwe culturen zien en vooral op avontuur. Ze ruilde haar walk-in closet in voor een enkeltje Dubai, om vanuit daar samen met haar vriend de komende jaren de wereld rond te reizen. En om ons een beetje mee te nemen op haar reis deelt ze haar avontuur iedere maand op Fashionchick. Wil je tussendoor niets missen? Volg haar dan op Instagram of YouTube

liefs, Lian Galliard, 'If your dreams don't scare you, they're not big enough.'

Lees meer