Guest editors

Lian Around The World: Reizen, trouwen, huilen & lachen

Lian, 10 januari 2017

Lian Around The World: Reizen, trouwen, huilen & lachen

Deze blog begint natuurlijk met een… HAPPY NEW YEAR FASHIONCHICKS! Zoals ik schreef in mijn vorige blog zat ik de afgelopen weken in Nederland in verband met het overlijden van mijn oma. Dus ik heb niet zoveel spannends gedaan, behalve tijd gespendeerd met mijn familie. Voor mij heel waardevol, maar voor jullie niet heel interessant. Dit lijkt me dan ook het perfecte moment om een terugblik blog te maken. Want damn, 2016 was een jaar met heel veel gebeurtenissen!

Lian Galliard

Het jaar begon eigenlijk al in december 2015, toen mijn vriend (Rick) en ik met het wilde idee kwamen om alles op te zeggen in Nederland en voor onbepaalde tijd te gaan reizen. Een idee dat eigenlijk al heel snel een serieus plan werd. De eerste maanden van 2016 bestonden dan ook uit dingen regelen, dingen regelen, dingen verkopen en nog meer dingen regelen. Wel met mate, omdat er belangrijkere dingen speelden. Mijn vader overleed namelijk begin 2016. Hij vond reizen geweldig en was erg enthousiast over onze reisplannen. Voor vertrek heb ik nog wat toffe klussen gedaan voor Hunkemöller en Fashionchick. Zo was ik met ‘Elke dag een look’ nog even te spotten op de Nederlandse televisie.

Lian Galliard

Seafolly Bikinitop tahiti pinkSeafolly Zalando
€ 49,95
Guess Cross Body Tas Convertible Flap Marisa HWVG6624210 ZwartGuess Bagazoo
€ 120,00
lang vest met zigzag structuurObject Ter Horst van Geel
€ 49,90

Mijn 2016 in vogelvlucht

In mei leek het Rick en mij verstandig om een soort van samenlevingscontract op te stellen, aangezien we al ons geld op 1 hoop zouden gooien voor de reis en omdat we beslissingen voor elkaar moeten kunnen nemen als er iets gebeurd. Het makkelijke en meest dekkende was een geregistreerd partnerschap, dus na 8 maanden zijn we soort van getrouwd. 

Lian Galliard

'Ik heb zoveel tofs gezien in twee maanden tijd.'

Woensdag 15 juni was de big day en vertrokken we naar Dubai. Van Dubai gingen we naar Kuala Lumpur, van Kuala Lumpur naar Thailand, naar Cambodja en Singapore. Zoveel tofs gezien in twee maanden tijd! 

Lian Galliard

En.... Rust

Het reizen was erg mooi en indrukwekkend, maar ook vermoeiend en ik kon er niet echt van genieten. Ik was continu bezig met mooie plaatjes schieten voor Instagram en mijn blog, en toffe videos maken voor YouTube. In Bali besloten we cold-turkey te stoppen met alles, voor 2 weken. En dat was heerlijk! Vanaf dat moment ben ik rustiger aan gaan doen en meer gaan posten over wat ik echt leuk vind. Maar het resulteerde ook in een ander reisplan: even rustig aan, niet van hot naar her vliegen. Het klinkt zo tof, een X-aantal landen in een korte tijdsperiode, maar dat is het zeker niet altijd. Die meid van 27 jaar, die in 16 maanden 196 landen van de wereld heeft bezocht? Ik zou echt niet met haar willen ruilen!

Lian Galliard

Na Bali kwamen we terecht in Sydney, waar we ons echt thuis voelden. Alsof het meant to be was: op het moment dat we rust nodig hadden, kwamen we op de plek waar we echt gelukkig zijn.

'Sydney voelt als een thuis.'

En in Sydney zitten we nog steeds! We zijn inmiddels weer een week terug van Nederland. Waar we trouwens met z’n tweeën naar toe konden vliegen vanuit de verzekering, dankzij ons geregistreerd partnerschap. Zo komt dat toch weer van pas!

Lian Galliard

Basic BlouseCostes Costes
€ 39,95
RIPPED JEANS blueComegetfashion broekComegetfashion
€ 37,95 € 19,95
Armani Zonnebril EA2041Armani Accessoirede Bijenkorf
€ 155,00

Nu denk je vast dat ik deze blog afsluit met een prachtige foto van de bekende vuurwerk show in Sydney, maar nee. Dat stond in de planning, maar we zijn om 21.30 uur in slaap gevallen… #haataanjetlags. Oeps! Ik hoop dat 2017 net zo’n spectaculair jaar wordt als 2016. Hopelijk met iets minder verdriet, maar wel net zo veel avonturen! 

Over Lian Galliard
Lian wilde iets doen met mode en schrijven en dat resulteerde in haar prachtige blog Lian Galliard. Maar deze modeliefhebber uit Groningen wilde meer. Reizen, de wereld ontdekken, nieuwe culturen zien en vooral op avontuur. Ze ruilde haar walk-in closet in voor een enkeltje Dubai, om vanuit daar samen met haar vriend de komende jaren de wereld rond te reizen. En om ons een beetje mee te nemen op haar reis deelt ze haar avontuur iedere maand op Fashionchick. Wil je tussendoor niets missen? Volg haar dan op Instagram of Facebook  

liefs, Lian Galliard, 'If your dreams don't scare you, they're not big enough.'

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer