Guest editors

Lian Around The World: Nieuwe jobs in Sydney

Lian, 22 december 2016

Lian Around The World: Nieuwe jobs in Sydney

De vorige blog eindigde met de vraag waar ik deze maand zou zitten. Nog steeds in Sydney of inmiddels een ander land? Het antwoord op deze vraag had ik zelf ook niet verwacht: Nederland. Ja dames, ik ben weer terug in Nederland. Nee, Sydney viel niet tegen. Nee, we zijn nog lang niet klaar met ons avontuur. Mijn oma overleed begin december, dus wij zijn vorig weekend halsoverkop naar Nederland gevlogen. Ja, die dingen gebeuren ook helaas.

Lian Around the World

Maar op deze manier heeft ze ons nog een heel mooi laatste cadeau gegeven: een bezoekje aan onze familie en vrienden in Nederland. Maar voor ons vertrek naar Nederland hebben we nog een paar prachtige weken gehad in Sydney. Ja, ik ben nog steeds verliefd!

Lian Around the World

Een dagje exploren 

Waar het in Nederland winter is (wat is het hier koud jongens!!), is het in Sydney vol op zomer. Dus wij spenderen onze dagen buiten, exploring Sydney to the fullest! Zo zijn we laatst richting de kust gegaan om wilde walvissen te spotten. Niet met andere toeristen op een boot, gewoon zelf die kant op. En of we walvissen hebben gezien! We hadden de drone mee en hebben super mooi beeld geschoten, je ziet het hier. Vlakbij zat een prachtige rockpool, dus daar ben ik nog even in gesprongen!

Lian Around the World

'Mijn favoriete looks van de laatste shoot voor Sammy & Sid.'

Op de dagen dat ik geen wilde dieren spot ben ik model. Soort van.. Ik heb een super lieve Nederlandse meid ontmoet in Sydney en zij werkt als social media freelancer voor onder andere een designer vintage store in Sydney. En ze vroeg of ik model wilde staan voor een aantal shoots. Poseren op het strand in designer vintage kleding? Uh ja! Hoe dit eraan toeging zie je in deze ‘behind the scenesvlog.

Chi Chi London AMYA Cocktailjurk pinkChi chi london Zalando
€ 79,95 € 63,95
WICKETSteve Madden Steve Madden
€ 99,99
Dames maxi-jurk zonder mouwen in wit - BODYFLIRTBodyflirt Bonprix
€ 49,99 € 24,99

Lian Around the World

Even wat outfit foto’s schieten met mijn nieuwe items!

Naast model staan voor designer vintage store Sammy & Sid, speel ik ook nog steeds modelletje voor mijn eigen blog en Instagram. Ik vertelde je vorige keer dat ik leuke samenwerkingen heb lopen en aangezien er de laatste tijd lekker veel pakketjes worden afgeleverd aan mijn adres in Newtown (leukste wijk in Syndey!), leek het me leuk om zo nu en dan wat ‘Unboxing’ videos op te nemen. De eerste zie je hier.

Missguided Enkellaarsjes met hoge hak blueMissguided Zalando
€ 54,95 € 43,95
Amelie - Middenblauwe gescheurde superskinny jeansRiver Island River Island
€ 55,00 € 40,00
Zoe Karssen Loose fit T-shirt met batwing-printZoe Karssen de Bijenkorf
€ 59,00

Zo zag mijn leven eruit als walvisspotter en model. Niet verkeerd! Ik moet ook toegeven dat ik het leven in Sydney mis, ook al zit ik nog maar een week in Nederland. Is dat een goed of een slecht teken? We’ll see.. Tot over een maand! 

Over Lian Galliard
Lian wilde iets doen met mode en schrijven en dat resulteerde in haar prachtige blog Lian Galliard. Maar deze modeliefhebber uit Groningen wilde meer. Reizen, de wereld ontdekken, nieuwe culturen zien en vooral op avontuur. Ze ruilde haar walk-in closet in voor een enkeltje Dubai, om vanuit daar samen met haar vriend de komende jaren de wereld rond te reizen. En om ons een beetje mee te nemen op haar reis deelt ze haar avontuur iedere maand op Fashionchick. Wil je tussendoor niets missen? Volg haar dan op Instagram of Facebook  

liefs, Lian Galliard, 'If your dreams don't scare you, they're not big enough.'

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer