Guest editors

Lian around the world: Modemeisje op het platteland

Lian, 07 maart 2017

Lian around the world: Modemeisje op het platteland

Toen we aankwamen in Sydney vonden we het drie keer niks. Het was duur, koud en alle leuke hotspots waren verspreid. Een centrum met leuke winkelstraatjes en koffie tentjes? Vergeet het maar, die zitten overal en nergens! We moesten nog twee maanden blijven, want Rick z’n familie zou hier in november komen. Thank God dat we zijn gebleven! We begonnen geld te verdienen, het werd zomer en we begonnen de rust, de ruimte en de natuur te waarderen. Je weet hoe dit afloopt als je mijn vorige blog hebt gelezen: Sydney voelt inmiddels als thuis.

Fashionhoax en quote

Coffee to go

Sydney zijn we gaan verkennen en er echt van gaan houden. Een leuk feitje: iedereen loopt hier over straat met een koffie-to-go. Love it! 

Sydney met koffie

White shirt waveMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95
MYOMY Handtassen My Paper Bag Mini  RoodMYOMY The Little Green Bag
€ 129,95 € 90,95
Levi's® 501 SHORT Jeansshort echo parkLevis Zalando
€ 59,95

Work work work

Als Nederlander kan je een Working Holiday Visa aanvragen voor 1 jaar. Wil je dit visum verlengen? Dan ben je verplicht drie maanden boerderijwerk te doen buiten de grote steden van Australië, voordat je visum verloopt. Nooit gedacht dat we het zouden doen. Überhaupt nooit gedacht dat ik op een boerderij zou werken... Ik zie er ontzettend tegenop, maar je moet doen wat je moet doen. Het is voor een goed doel: een extra jaar in Australië. 

2 foto's van sydney

10Days Lange mouwen Blouse Female Wit10 Days Miinto
€ 89,95 € 67,47
Alannah - Ripped relaxte skinny jeans met blauwe wassingRiver Island River Island
€ 55,00
Miss Selfridge CHERRY Sandalen met hoge hak blackMiss selfridge Zalando
€ 54,95 € 38,45

Leaving the blog...

Na veel wikken en wegen heb ik besloten mijn blog op Fashionchick te stoppen, want waar moet ik de komende tijd over schrijven? Dat ik een koe heb gemelkt of dat ik bananen heb geplukt? Misschien nog best grappig, een modemeisje op het platteland... Maar ook al maak ik er een leuk verhaal van, het zal niet gaan over mode, lifestyle of reizen, en nog belangrijker: ik zal geen internet hebben om de blog online te zetten. Australië is geweldig, maar het internet is hels! Helemaal in de binnenlanden...

Kleine dosis outfit inspiratie

Ik probeer zoveel mogelijk content te creëren om mijn Instagram volgers te kunnen blijven voorzien van outfit inspiratie, dus blijf me daar vooral volgen (@liangalliard). En wie weet zien we elkaar over een paar maanden weer op dit fashionable platform! Hierbij alvast wat outfit inspiratie, twee looks van de afgelopen maand. 

Outfit inspiratie

Only Pearl high waist Skinny jeansONLY OTTO
€ 49,99
Puma Suede Platform Black WhitePuma Sneakers.nl
€ 99,99
Topshop Petite Korte jurk redTopshop Zalando
€ 64,95 € 51,95

Tot snel Fashionchicks!

Over Lian Galliard
Lian wilde iets doen met mode en schrijven en dat resulteerde in haar prachtige blog Lian Galliard. Maar deze modeliefhebber uit Groningen wilde meer. Reizen, de wereld ontdekken, nieuwe culturen zien en vooral op avontuur. Ze ruilde haar walk-in closet in voor een enkeltje Dubai, om vanuit daar samen met haar vriend de komende jaren de wereld rond te reizen. En om ons een beetje mee te nemen op haar reis deelt ze haar avontuur iedere maand op Fashionchick. Wil je tussendoor niets missen? Volg haar dan op Instagram of Facebook  

liefs, Lian Galliard, 'If your dreams don't scare you, they're not big enough.'

Lees meer