Guest editors

Lian Around The World: Mijn thuis gevonden?

Lian, 07 februari 2017

Lian Around The World: Mijn thuis gevonden?

Ja meiden, ik zit nog steeds in Sydney. Ik kan nu toch wel stellen dat de grote wereldreis (tijdelijk) gestaakt is om een leven op te bouwen hier in Sydney. Dat voelt soms een beetje als falen, maar aan de andere kant is het geweldig om zo’n fijne plek te hebben gevonden. Ik voel me hier echt thuis. En wat is mijn nieuwe thuis mooi!

Blog Lian

Het witste strand ter wereld

Een paar weken terug gingen we met familie uit Nederland naar het witste strand ter wereld. Want ja, die is hier gewoon vlakbij Sydney! Het heet Hyams Beach, tip voor als je ooit deze kant op komt. Het wordt omringd door super hoge cliffs, waar we een dag later ook nog even hebben genoten van het uitzicht.

Blog Lian

New Look Maxijurk blackNew Look Zalando
€ 34,95 € 27,95
Cartoon Gebreid vestCartoon OTTO
€ 75,99 € 55,99
Seafolly Active beugel bikinitopSeafolly de Bijenkorf
€ 85,00 € 59,50

'Sydney is echt food-focussed.'

Ander leuk ding aan Sydney, naast de mooie omgeving en het heerlijke weer, is het eten. Sydney is echt food-focussed. Niet alleen lunchen en dineren kun je hier goed, ook aan lekkere zoetigheden is hier geen gebrek. Na 10 de Dougnut Time voorbij te hebben gelopen de afgelopen weken, hebben we laatst eindelijk een grote doos met 6 (!) donuts gehaald, #YUM!

Blog Lian

#girlboss

Naast genieten zijn we ook veel aan het werk geweest. We werken als ‘Casual Employees’ in de horeca (Sydney is super duur!) en daarnaast zijn we druk bezig met content creëren voor mijn blog & Instagram, en voor toffe fashion merken. Super leuk! Hier een van mijn favoriete foto’s van de afgelopen weken en een snapshot van een welverdiend avondje cocktails drinken met z’n tweeën..

Blog Lian

Molly Bracken Maxijurk whiteMolly Bracken Zalando
€ 59,95 € 41,95
Roze velvet enkellaarsjesManfield Manfield
€ 89,99
Only JeansONLY JeansSans-online
€ 39,99 € 29,99

Tot volgende week Fashionchicks!

Over Lian Galliard
Lian wilde iets doen met mode en schrijven en dat resulteerde in haar prachtige blog Lian Galliard. Maar deze modeliefhebber uit Groningen wilde meer. Reizen, de wereld ontdekken, nieuwe culturen zien en vooral op avontuur. Ze ruilde haar walk-in closet in voor een enkeltje Dubai, om vanuit daar samen met haar vriend de komende jaren de wereld rond te reizen. En om ons een beetje mee te nemen op haar reis deelt ze haar avontuur iedere maand op Fashionchick. Wil je tussendoor niets missen? Volg haar dan op Instagram of Facebook  

liefs, Lian Galliard, 'If your dreams don't scare you, they're not big enough.'

Shop meer van

Jeans Jurken

Lees meer