Guest editors

Lian around the world: 'Ik ben en blijf een Fashionchick'

Lian, 07 oktober 2016

Lian around the world: 'Ik ben en blijf een Fashionchick'

Een maand geleden postte ik een persoonlijke, (misschien wel te) eerlijke blog op Fashionchick. Bijna 24.000 bezoekers lazen dat ik niet optimaal genoot van mijn wereldreis, omdat ik zo druk bezig was met het creëren van content. Zo druk bezig met het maken van de perfecte foto dat ik al een lange tijd niet meer door had wat er echt om me heen gebeurde. Ik stopte 2,5 week met alles wat met ‘online’ te maken had en voelde me na wat afkickverschijnselen al een stuk beter. 

Lian Galliard

Ik realiseerde me dat ik geen mooie momenten wil creëren om vast te leggen, ik wil mooie momenten vastleggen die ik meemaak. Bloggen over mijn echte leven. Gevolg: een nieuw blog ontwerp, een nieuwe blognaam (mijn eigen naam, Lian Galliard), kleurrijke foto’s, columns (ik hou van schrijven!) en niet meer alleen fashion. Lees goed: niet meer alleen fashion, ik ben en blijf een fashionchick, ook als backpacker.

Shoppen en Shooten

L R Ik ben en blijf een fashionchick, ook als backpacker. Dus ook tijdens mijn online-break is er voldoende geshopt en ‘geshoot’.

Pier One Hoge hakken blackPier One Zalando
€ 49,95
Longsleeve TopCostes Costes
€ 39,95
Topshop Jeansshort blackTopshop Zalando
€ 41,95 € 25,15

'Ik heb veel dingen gedaan die me positieve energie geven.'

Het mooie aan mijn hervonden energie is, dat ik een dikke lading inspirerende, kleurrijke, travel én fashion content voor jullie heb liggen. Dus laten we snel beginnen, want naast hard werken aan mijn nieuwe blog, heb ik veel andere dingen gedaan die me ook heel veel positieve energie hebben gegeven! 

Bali Natuur

L R De groene natuur van Bali

De twee tofste dingen die we hebben gedaan in Bali waren het bezoeken van watervallen en rijst terrassen. Ik ben geen natuurmens, maar de natuur in Bali is – zoals je kunt zien – prachtig! En groen. Als je echt wil zien hoe mooi dit is, klik dan even door naar mijn YouTube kanaal.

Bali Beach

L R Onze dagelijkse activiteiten op Bali: surfen en zonnen

Naast de natuur ontdekken, hebben we ook veel, heel veel op het strand gelegen en gesurft. Want daar is Bali ook zeker goed voor! Vorige keer schreef ik over strandtent The Naked Coconut en dat is nog steeds mijn favoriete plek, #traveltip!

Sydney

L R Aangekomen in het mooie, blauwe Sydney!

'Even niet meer heen en weer met de backpack.'

Inmiddels zijn we aangekomen in het land dat al heel lang op mijn bucketlist stond: Australië. We gaan een paar maanden settlen in het mooie Sydney, even niet heen en weer met de backpack. En dat is helemaal niet erg, want Sydney heeft strand, veel zee (zoals je ziet!), stad, een mooie natuur en de zomer komt er aan! Meer over Sydney in de volgende blog.

Over Lian Galliard
Lian wilde iets doen met mode en schrijven en dat resulteerde in haar prachtige blog Lian Galliard. Maar deze modeliefhebber uit Groningen wilde meer. Reizen, de wereld ontdekken, nieuwe culturen zien en vooral op avontuur. Ze ruilde haar walk-in closet in voor een enkeltje Dubai, om vanuit daar samen met haar vriend de komende jaren de wereld rond te reizen. En om ons een beetje mee te nemen op haar reis deelt ze haar avontuur iedere maand op Fashionchick. Wil je tussendoor niets missen? Volg haar dan op Instagram of YouTube

liefs, Lian Galliard, 'If your dreams don't scare you, they're not big enough.'

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer