Levi's Curve ID: Weet jij al welke curve jij hebt?

Advertorial

We mogen best wel stellen dat de Levi’s Curve ID een wereldwijd succes is. Het denimconcept dat Levi's een paar jaar geleden introduceerde, draait om de pasvorm, niet om de maat. En laat dat nou net hèt antwoord zijn op de frustatie die elke vrouw heeft bij het vinden van een perfect passende jeans.

Levi's Curve ID image

De koning onder de jeansmakers is het gelukt om drie verschillende 'standaard' fits die gebaseerd zijn op het lichaamstype van een vrouw te creëren: Slight, Demi en Bold. Daarnaast kun je kiezen uit een groot aantal verschillende wassingen (kleuren) en breedtes (skinny, bootcut, straight). Maar je moet natuurlijk eerst weten welke fit jij hebt.

Daar heeft Levi's ook iets voor verzonnen. Je kunt er door middel van een aantal vragen en metingen achterkomen welke fit bij jou hoort. Doe hier de Levi’s Curved ID Jeans Quiz! Door een aantal vragen te beantwoorden, kun je ontdekken welke fit bij jou hoort. Niet meer uren passen om elk merk in elke maat te passen, niet meer in elke bocht wringen om de rits dicht te krijgen, niet meer je bouwvakkersspleet laten zien of een muffin top hebben, nooit meer!

Iedereen op de redactie van Fashionchick heeft de test gedaan en weet nu welke curve zij heeft. Hieronder onze favorieten!

Levi's Curve ID

Levi's® CLASSIC DEMI BOOTCUT Bootcut jeans BlauwLevis Zalando
€ 99,95
Levi's® MODERN DEMI SKINNY Slim fit jeans BlauwLevis Zalando
€ 99,95
Levi's® THE LEGGING Slim fit jeans BlauwLevis Zalando
€ 89,95 € 74,95

Welke curve heb jij? Kijk voor meer Levi's Curve ID broeken in de Fashion Finder.

liefs, Nanna , Fashion changes, but style endures.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.