menu
Fashionnews

Let's talk about...sex #2: lingerie

Marthe, 27 november 2017

Let's talk about...sex #2: lingerie

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Praten over seks is alláng geen taboe meer, toch? Precies. Daarom is ons zusje Styletoday een fijne samenwerking aangegaan met EasyToys. Het resultaat? Een hilarische videoreeks over seks, speeltjes en meer intieme zaken.

En dus bedachten ze samen een leuk onderwerp voor video 2: lingerie. Net als de vorige keer werden er weer een paar doldwaze stellingen voorgelegd aan onze videogenieke influencerduo's. Want hoe belangerijk vinden zij lingerie nou eigenlijk? Enneh, koop je dat nou graag zelf of krijg je het toch liever cadeau? En dan natuurlijk nog een grote vraag: wat vinden de mannen er eigenlijk van? Precies, vroegen wij ons ook af. Goed, jullie begrijpen: genoeg vragen om te beantwoorden dus.  En daarmee ook genoeg redenen om de video te bekijken. Jullie weten wat je te doen staat: gauw op play ermee! 

Pssst... kun je geen genoeg krijgen van Let's talk sex? Kijk dan de eerste video nog een keer terug. En blijf natuurlijk onze site (en die van Styletoday!) in de gaten houden, want er komen nog veel meer van dit soort megaleuke video's online!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer