Lente in mijn kast!

Jeeeeuuh!!!! Het word weer mooier weer! Ik zelf ben echt een lente/zomer freak, en om zo snel mogelijk over die zware winterdip heen te komen doe ik altijd net alsof het al minstens 20 graden buiten is. Dan ga ik heel veel jurkjes kopen, mijn zomerse pumps en ballerina’s afstoffen (een flinke klus, geloof me) om deze dan zonder kousen onder een jeans te dragen (brrrr) en zelfs al de strand mode hou ik al in de gaten (mijn eerste bikini dit jaar is al gekocht!).
Ik snap dat ik een extreem geval ben, en niet iedereen genoeg heeft aan de lente in het hoofd om het warm te krijgen. Maar de lente kleding is zo leuk, dat het zonde is om het nog te laten liggen! Daarom mijn tips om het leuk te combineren, zodat het mogelijk is met elk weertype!

Benodigdheden:
1.Leggings en panty’s om onder al die leuke blote-benen-kleding te dragen. Leuk onder een jurkje, short of een rokje. Kies ook eens voor licht grijs of gebroken wit!

 Legging Modal  legging  Panty, set van...  legging

2. Sjaaltjes. Vooral de grotere fijnere sjaals die je ook als een omslag doek kan gebruiken(en straks zelfs als pareo ) Kies ook voor lichte kleuren zodat het makkelijk te combineren is.

 sjaal  Sjaal  omslagdoek  Sjaal, APART

3. Basic longsleeves. In lieve tinten zodat het zo onder je favo jurkje of shirtje kan. Let wel op of de hals van de longsleeve ook bij je jurkje of shirtje aansluit.

 blazer  Top en bolero,...  Blazer Kattis  blazer

4. Jasjes en bolero’s. Om over je lente jurkje heen te dragen als het nog te koud is.
 

liefs, Kittie Ansems

Kittie Ansems Liever een modegek dan zomaar een idioot!

Reageer