Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Lekker loeren: 5 hete Instagram papa's

Kristel, 19 juni 2016

Lekker loeren: 5 hete Instagram papa's

Op Vaderdag zetten we onze papa's -of surrogaat papa's- graag in het zonnetje. We verwennen ze met een ontbijtje op bed, een paar sokken (serieus, wat koop je ánders voor die man?) of een zelfgebakken asbak (mocht je nog een beetje in het verleden zijn blijven hangen). Hoe dan ook: it's all about Dad vandaag. En terecht! Maar het kan natuurlijk geen kwaad om onszelf ook een beetje te verwennen op deze dag. En hoe kan dat nou beter dan met een flinke dosis knappe, mooie, woest aantrekkelijke papa's en hun kroost? Precies. Daarom presenteer ik met trots: de 5 lekkerste papa's die op Instagram te vinden zijn. Happy Fathersday!

Aaron Diaz (@aarondiaz)

Aaron Diaz

Aaron Diaz is model en speelt in het weekend graag cowboytje. Dat zou je in ieder geval denken als je zijn Instagram account doorspit. Zeker weten doe ik het niet want alles is in het Spaans, maar dat maakt loeren niet minder leuk. Zijn ontblote-bovenlijf-foto's zijn heerlijk maar je smelt pas echt als je hem samen met zijn kinderen ziet. Happy Fathersday to you, mr Diaz!

Cam Gigandet (@__camgigandet__)

Cam Gigandet

Cam Gigandet is misschien niet de beste acteur - al heb ik enorm van 'm genoten in de film Burlesque waar hij naast Christina Aguilera schitterde, maar dat zegt meer over mijn erbarmelijk slechte smaak in films dan over zijn talenten - maar als vader lijkt hij het aardig te doen. Tenminste, als ik zijn Instagram account moet geloven. En, niet onbelangrijk, hij wil ook nog wel eens een smakelijke solo foto delen. Niet vervelend, dacht ik zo.

Josh Duhamel (@joshduhamel)

Josh Duhamel

Josh Duhamel en Fergie - ja, die van de Black Eyed Peas - zijn de trotse ouders van Axl, een stoer, klein, blondje ventje om bij weg te dromen. Niet zo gek dus dat hij regelmatig de hoofdrol speelt op het Instagram account van zijn vader. Die overigens ook vaak genoeg solo op de foto gaat, just so you know...

James van der Beek (@vanderjames)

James van der Beek

James van der Beek - juist, de man die járen achter Katie Holmes aanzat in de nineties klassieker Dawson's Creek - is papa van vier té schattige kinders. Op zijn Instagram account geeft hij je een kijkje in zijn leven en daar horen vrouw en kinderen natuurlijk ook bij. Leuk feitje: mr. van der Beek is lekker opgedroogd sinds de jaren '90...

DILFS of Disneyland (@dilfs_of_disneyland)

DILFS

Ook knappe, stoere, hippe en o-zo fashionable papa's komen in grote getalen met hun kroost naar Disneyland. En deze Dad's I'd Like to F.. uhm juist, worden daar op de gevoelige plaat gelegd zodat wij met z'n allen kunnen genieten van deze fijne plaatjes op het Instagram account van DILFS of Disneyland. Volgen dus.

Kan je geen genoeg krijgen van al dat mannelijk schoon? Hier hebben we nog een extra dosis knappe mannen. 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer