Lauren Moshi

De getalenteerde illustrator Lauren Moshi woont in Hollywoord en deed haar creativiteit op op het College of Art in LA. Drie jaar geleden nam ze de -geweldige- stap om haar eigen bedrijf te beginnen. De carrière van Lauren heeft een super sprong gemaakt toen Paris Hilton fan werd van haar t-shirts... 
En daarna volgden nóg vele Celebrities, waaronder Sienna Miller en Christina Aguilera. En toen er éénmaal een paar celebs werden gespot in een shirt van Lauren Moshi, werd het merk binnen korte tijd hipper dan hip!

Moshi steekt veel tijd in de ontwerpen van haar t-shirts. Voor elke illustratie is ze ongeveer twee weken aan het tekenen. 
Bloemenprints, maar ook dieren-, make-up- of prints van mode-items zoals pumps. En in haar laatste collectie spotten wij zelfs een indiaan, een olifant en een teddybeer! Lauren Moshi haalt haar inspiratie dan ook uit het dierenrijk, oude tijdschriften en haar jeugd. Alle shirts worden gemaakt van katoen en modal, zodat de shirts mooi vallen.

Met je Lauren Moshi shirt ben je ook nog eens hartstikke hip, want deze shirts passen natuurlijk perfect binnen de huidge rock modetrend. Leuk in combinatie met een zwarte legging en stoere laarzen.

En ook al zijn de shirts nu bekend in binnen- en buitenland; om de exclusiviteit nog een béétje te behouden, worden van iedere prints slechts tweehonderd shirts gemaakt.

En jij kunt er deze maand 2 winnen bij Fashionchick.nl! 
De webshop FashionManor stelt namelijk twee shirts t.w.v. EUR 69,95 beschikbaar.

WIN! WIN! WIN!

Wil jij zo'n gaaf shirt producten. Als je hem gevonden hebt, stop je 'm in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de bovenstaande actie in hun kast hebben staan maken kans op deze prijs.
Deze actie is geldig t/m 30 september.

Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer