Last Minute kerstjurk shoppen

Een week voor kerst. Het kerstmenu is al gepland en de boom staat alweer een tijdje. Toch mist er in jouw planning nog een essentieel onderdeel. De kerstjurk. Ieder jaar loop ik er weer tegen aan. Een maand van te voor leken de kerstjurken van vorig jaar nog goed genoeg. Ik zou daar wel een keuze uit maken. Een week van te voren slaat de fashionstress toe. Er moet en zal een andere jurk komen. Dan kan het stressvolle last minute kerstjurk shoppen weer beginnen.

Kerstjurk
ASOS.com

Online kerstjurken klopjacht

Tik, tik, tik. Weer een paar seconden verloren in de high speed jurkenjacht. Het brengt een hoop stress met zich mee. Winkel in winkel uit. Gelukkig jagen we al lang niet meer door weer en wind. Online zijn alle fijnste shopjes te vinden om je kerstjurken klopjacht voort te zetten. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben met de neurotische tic om de jurk altijd tot het laatste moment uit te stellen, zet ik alle last minute te shoppen kerstjurken op een rij.

Kerstjurk: Little Black Dress

De little black dress, misschien wel de grootste fashion klassieker. Heb jij al een rits zwarte jurkjes in je kast hangen, denk dan dit jaar eens aan een LBD met twist. Black in een mix van bijzonder materialen zijn populair in december 2011.


Gedrapeerde jurk, Gestuz
€99,95
(Welikefashion.com)

One shoulder jurk
€89,95
(Dresses Only)

Jurk met kantdetails, Motel
€49,95
(Welikefashion.com)

KErstjurk: Prachtig in Print jurk

Of gooi de LBD dit jaar eens helemaal over een andere boeg met een printje! Een fijne afwisseling. Durf jij het zwart in je kerstjurk ook helemaal achterwegen te laten?


Blaadjesprint, Pepe Jeans
€99,95
(Zalando)

Print jurk, Guess
€112,50 €78,75
(de Bijenkorf)

Multiwear jurk, SuperTrash
€79,95
(Welikefashion.com)

Kerstjurk: Kleurijke kerst

Bij kerstkleding denk je misschien meteen aan de donkere kant van het kleurenpallete, maar dat hoeft helemaal niet. Een kerstjurk in knallend groen, vampy rood of een andere vrolijke kleur steelt de show.


Gestreepte jurk, Minimum
€79,95
(Zalando)

Groene kerstjurk, Oasis
€88,00
(V&D)

Jurk met kantdetails, Motel
€59,95
(Zalando)

Kerstjurk: Glitterjurken

Wat maakt een feestlook compleet? Een flinke dosis sparkles! Dit jaar barsten webshops van glitterende kerstjurken. Een trend om niet te missen.

Jurk, French Connection
€239,95
(Welikefashion.com)
Blauwe korte jurk Nelly.comBlauwe strapless jurk
€41,95
(Nelly.com)
Skater dress, Oasis
€150,00
(Boozt)

Kerstjurk: Lange galajurk

Moet jij in een lange kerstjurk ten tonelen verschijnen op een formeel of white tie feestje? Dan hoef je je fashion sense echt niet weg te stoppen.


Lange jurk, Jane Norman
€84,00
(V&D)

Paarse galajurk, Plein Sud
€699,95
(Zalando)

Gestrikte jurk, Manoukian
€169,95
(Zalando)

Al deze shops beloven dat je pakje voor de kerst binnen komt als je vandaag nog bestelt! Wil jij verder speuren tussen de potentiele pronkstukken voor de kerst, er zijn nog veel meer kerstjurken te vinden in de Fashion Finder. Met welke pronk jij dit jaar?

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.