Lanvin voor H&M

Misschien weet je het al, maar wij vinden het zó leuk dat we het toch nog even vermelden. Want eindelijk weten we wie H&M nu weer heeft gestrikt voor een nieuwe samenwerking, niemand minder dan Lanvin. En ja wat zijn we daar blij mee!! Nadat H&M ons meer dan een week in spanning heeft gehouden met mysterieuze filmpjes op youtube en andere verwarrende berichten is het hoge woord er nu echt uit. Lanvin it is!


Dit najaar zal de collectie weer te koop zijn op 23 november in 200 H&M winkels wereld wijd. Maak hier snel een notie van in je agenda, Black Berry, Iphone of erngens anders want dit mag je niet missen!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

De lancering van de lijn zal samen gaan met een film die op 2 november online wordt getoond en voor iedereen te zien zal zijn. In de film zijn de stukken voor de collectie al te zien dus echt een goede sneak preview.

Lanvin staat bekend om hun mooie snit en belijning, en dit is allemaal te danken aan Alber Elbaz de creatief directeur van Lanvin. Ook komt Lanvin met een heren lijn die wordt ontworpen door niemand minder dan Lucas Ossendrijver.

-xoxo- Anniek

liefs, Anniek , Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.