Lancering Orange Babies sieraad By Jeh

Helemaal blij worden we bij Fashionchick van mensen die een steentje willen bijdragen aan een goed doel. Daarom waren we afgelopen donderdag ook graag bij de lancering van het speciale sieraad By Jéh, waarvan de opbrengst naar Orange Babies gaat. Fiona Hering mocht als ambassadrice van Orange Babies het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Ze deed dit in Maison de Bonneterie op het Rokin in Amsterdam, en - niet geheel onbelangrijk - op haar eigen verjaardag!

We waren erg verheugd dat we Elselien van Buuren, die samen met haar moeder het ontwerpersduo vormt voor By Jéh, nog even gauw een paar vragen mochten stellen. Lees verder en kom zo meer te weten over de persoon achter dit sieradenmerk!

Op de vraag 'Waar haal je je inspiratie vandaan op modegebied?' krijgen we een breed antwoord. Amsterdam, Rotterdam, musea, terrasjes. Eigenlijk overal waar je mensen kunt kijken, pikt Elselien leuke dingen op – zowel bewust als onbewust. Elselien is altijd al met mode bezig geweest. Al vanaf haar 17e, toen ze haar moeder hielp bij het ontwerpen van sieraden. En ook de opleiding TMO modemanagement gaf haar inspiratie om door te gaan als ontwerpster van het sieradenmerk By Jéh.

By Jéh sieraden staan voor natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen. Elselien: “Ik vind het heel belangrijk dat een sieraad duurzaam is en dat het een speciale waarde heeft. Je moet er je hele leven plezier van kunnen hebben.” By Jéh sieraden zijn gemaakt van materialen als echt zilver en edelstenen.

Elselien is naast ontwerpster ook nog moeder van dochter Noor. Dit inspireerde haar de samenwerking aan te gaan met Orange Babies. “Haar geboorte liet mij zo erg realiseren hoe goed wij het hier hebben. Wij kunnen altijd ergens terecht voor medische zorg bijvoorbeeld.” Door voor Orange Babies te gaan, steunt Elselien een goed doel, wat dichtbij de moeder-dochter relatie staat die zij zo koestert.

White Jewel
White Jewel
EUR. 37,50
(Orangebabies.byjeh.nl)

 Pink Jewel
Pink Jewel
EUR. 37,50
(Orangebabies.byjeh.nl)

Blue Jewel
Blue Jewel
EUR. 37,50
(Orangebabies.byjeh.nl)

Het sieraad voor Orange Babies, is gemaakt van echt leer met drie hangers met ieder een eigen betekenis: een sterling zilveren hart, welke symbool staat voor de liefde tussen moeder en kind, een sterling zilveren beschermengel en een kleine en grote edelsteen, welke staan voor gezonde groei. Per sieraad gaat EUR. 5,- naar het kindertehuis Sparrow Ministeries in Zuid-Afrika – één van de projecten van Orange Babies. De sieraden zijn te bestellen op http://orangebabies.byjeh.nl

De reguliere collectie van By Jéh is te koop bij de winkels van Maison de Bonneterie en vanaf begin volgend jaar zal een deel van de collectie ook online  verkrijgbaar zijn via www.byjeh.nl.

XOXO Kittie en Elise 

liefs, Elise van Mechelen

Elise van Mechelen The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Ike 6 jaar geleden

    Moeder en kind en hart en ziel staan altrijd bij elkaar als een beschermengel. Wat een mooi sieraad van Orange Babies!