Laat je inspireren door Livera magazine

Advertorial

Mooie lingerie heeft op mij hetzelfde effect als koffie op de maandagmorgen; zonder is normaal functioneren onmogelijk en het lukt me nooit om er nee tegen te zeggen. Webshop Livera is voor mij dan ook een gevaarlijke plaats. Helemaal nu ze ons inspireren met een uitgebreid online magazine. Zoveel mooie lingerie, nachthemdjes en slipdresses. Boy, oh, boy.

Livera Magazine
CC: Livera

Live life love Livera!

Het Livera magzine stoomt je klaar voor het komende najaar. Wij klikken langs de pagina's en zien direct luie ochtenden op bed in al die mooie nachtmode voor ons geestesoog verschijnen. We denken aan donkere avondjes met vriendlief in prachtig nieuwe lingerie. Het Livera magazine kleurt romantisch in zachte tinten. Roze mixt met bescheiden groen en donkerbruin. Laat de herfst maar komen!

Met een assortiment vol bekende merken als Esprit, DYANNE, Chantelle, Passionata, Triumph en SAPPH is er altijd wat te vinden. Voor iedere stijl, ieder budget en iedere maat. Favoriet is het eigen merk van Livera met betaalbare collecties in de mooiste stoffen, kleuren en stijlen. Ook de eigen nachtcollectie is alles behalve slaapverwekkend. Mix en match de broek en top van je keuze en ontvang daardoor nog korting ook.  Kortom, voor ieder wat wils bij Livera! Word jij ook hebberig van het Livera online magazine? Sla dan nu je slag. Tot en met zondag 22 september verzendt de lingeriespeciaalzaak gratis je bestelling.

Musthave Livera collectie

Pyjama broek lang mix en matchLivera Livera
€ 17,99 € 12,59
Voorgevormde beugel BHDyanne Livera
€ 34,99 € 20,99
BadjasLivera Livera
€ 34,99 € 20,99
Voorgevormde beugel BHLivera Livera
€ 19,99 € 11,99
Pyjama broek lang mix en matchDyanne Livera
€ 24,99 € 10,00
Voedings BHAnita Livera
€ 39,95


Welk item is je favoriet? Je vindt de hele Livera collectie online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer