Kortingscode V&D

Bij V&D ontvang je nu 10% korting op alle producten van SoHo, Liv en Yes or No. De hele maand augustus is de kortingscode geldig. Met deze merken kan je zeker goed slagen voor tops, jurken en broeken maar ook voor schoenen, badmode en sportkleding. Waar wacht je nog op?

Kortingscode V&D 2012

V&D kortingscode

V&D is een inspirerend en gezellig online warenhuis dat je steeds weer op nieuwe ideeën brengt. Waar je altijd slaagt. Dankzij een ruime keuze, een zeer gevarieerd aanbod van producten en merken, prettige prijzen en een uitstekende service. Van handige artikelen die je gewoon nodig hebt, of producten die je goed kunt combineren tot de allerlaatste trends op het gebied van mode en wonen.

Ook kan je bij V&D rekenen op steeds wisselende collecties met vertrouwde huislabels en internationale topmerken. Daarnaast heeft V&D in samenwerking met Mart Visser een mooie jassencollectie. Awesome! Bekijk snel de collectie van Liv, SoHo en Yes or No, shop until you drop en vergeet de kortingscode niet in te voeren bij je bestelling. Let op: de code is niet geldig in combinatie met Air Miles of andere vouchercodes.

Fashionchick favourites van V&D

 Yes or No colbert

V&D
€39,99*

Yes or No top

V&D

€14,99*

V&D

€6,75*

*Deze prijs is zonder aftrek van de kortingscode. Hier gaat dus nog 10% korting vanaf! 

KORTINGSCODE V&D 2012

De volgende kortingscode werkt in de webshop van V&D:

10% korting op SoHo, LIV en Yes or No! Gebruik de code Fashionchick (geldig t/m 31 augstus 2012)

voeg toe aan mijn favorietenVoeg V&D toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Fleur van Schaik

Fleur van Schaik Shop until you drop!

Reageer