Kortingscode: FashionMania

Om er fashionable uit te zien, heb je niet perse een dikke portemonnee nodig. Zo denkt webshop FashionMania er ook over. Deze super leuke webshop is opgericht door 2 zusjes die beide verstand hebben van mode. Met hun Italiaanse roots kan dat ook bijna niet anders. FashionMania heeft fashion volgens de laatste trends, switcht vaak van assortiment en biedt de leukste items aan voor weinig geld. Kan het nog mooier?

FashionMania

Budget shoppen bij Fashionmania

En of het nog mooier kan! Want in de hele maand mei krijg jij bij deze musthave webshop maar liefst 20% korting op het hele assortiment. Dus ben jij op zoek naar mooie tops, tunieken, jurken, blouses, broeken, accessoires én tassen? Dan ben je bij FashionMania aan het juste adres. Ook in de 5- en 10- euro hoekjes, die FashionMania in categorieën heeft aangegeeft, kun jij shoppen zonder een schuldgevoel te krijgen. Eén van de fijne dingen aan FashionMania is dat zij van ieder item een beperkt aantal exemplaren inkoopt. De shop begrijpt dat jij niet heel Nederland in jouw fashion find wilt tegenkomen.

Niet alleen heeft FashionMania een hart voor fashion addicts. maar ook voor het goede doel. Per bestelling doneert de webshop namelijk 1 euro aan het Blijf van mijn lijf huis. Een goed doel waarbij moeders en kinderen die in slechte omstandigheden leven, worden geholpen. Jij kunt dus met een gerust hart afrekening. Let's spoil yourself!

fashionchick favourites van fashionmania

Rode blouseBlouse Stefania
FASHIONMANIA
€ 27,95
Hermes armband Hermes armband
FASHIONMANIA
€17,95
Taille rok Rok Maria
FASHIONMANIA
€ 24,95

KORTINGSCODE fashionmania 2012

De volgende kortingscode werkt in de webshop van FashionMania:

20% korting! Gebruik de code fashionchick20 (geldig van 1 mei t/m 31 mei 2012)

Mocht je nog een code ontdekken dan horen wij dit natuurlijk graag.

voeg toe aan mijn favorietenVoeg FashionMania toe aan jouw favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Astrid 

Astrid  Postive thoughts, give positive things

Reageer