Fashion

Kortingscode: €25,- korting bij Gsus

Marissa, 03 november 2013

Kortingscode: €25,- korting bij Gsus

Sommige dagen zijn een grote ingewikkelde puzzel als het op kleding aan komt. Het is niet koud, het is niet warm. Gaat het regenen of blijft het droog? De herfst brengt akelig veel van deze dagen en laat ons verlangen naar een totaal nieuwe garderobe. Een garderobe bestaande uit gloednieuwe items die alle mode drama in één klap laten verdwijnen. Met dank aan Gsus transformeert dit verlangen naar werkelijkheid. De hele maand november shop je met gebruik van een unieke kortingscode alle items uit de webshop met maar liefst €25,- korting!  

G-sus

Korting bij Gsus

Geef je pakjesbezorger maar vast een heads up, want met een bomvolle collectie truien, blouses en broeken kan hij een stortvloed aan pakjes verwachten. Alle items zijn one of a kind en geven een unieke twist aan je garderobe. Wacht geen seconde langer en shop jouw musthaves in de online shop van Gsus. Heb je morgen al een nieuwe outfit nodig? No problemo. Gsus levert binnen 24 uur!

Fashionchick favourites Gsus

zip it tunic sweatgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 99,99 € 50,00
roksana crew neckgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 63,99
barok bombgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 119,99 € 60,00

KORTINGSCODE GSUS 2013

De volgende kortingscode werkt in de webshop van Gsus: €25,- korting bij een besteding vanaf €50,-. Gebruik de code gsuschick (geldig t/m 30 november 2013).

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Gsus toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

 

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Lees meer