Kortingscode: 20% korting op lentejassen bij V&D

De eerste helft van maart heeft ons liefdevol behandeld. De zonnestralen deden hun werk en de regen bleef eindelijk in de lucht. Dit o-zo fijne weer betekende een wissel van winterjas naar luchtigere varianten.  Jammer dat de maand pas net in tweeën is gedeeld en dat een verhoging van ons banksaldo nog even op zich laat wachten. Geen paniek, met de exclusieve kortingscode shop je met heel veel damesjassen met 20% korting  bij V&D.

kortingscode v&d

Korting bij V&D 

V&D zorgt ervoor dat je alsnog jouw garderobe kunt aanpassen voor het milde weer met een fijne trenchcoat, een stoer leren jasje of de all time favoriete parka. Bij de damesjassen collectie van V&D heb je tal van voorjaarsmoois. En je nieuwe lente vangst wordt natuurlijk nog leuker met een fikse korting. En laat dat nou net het geval zijn. Want de komende twee weken krijg je 20% korting op damesjassen van LIV, LIV Collection, Soho Collection, Mart Visser, Cars, Cecil en Street one. Find your favorite! 

Fashionchick favourites V&D jassen

parka beige vd

Cecil Parka jas
V&D
€119,99

v&d bomberjack

SOHO | Collection Bomber jack
V&D
€49,99

Mart Visser jas

Mart Visser Jas
V&D
€159,99

Kortingscode V&D 2014

De kortingscode loopt van maandag 17 maart t/m dinsdag 1 april. Gebruik de code FCjassen2014De reeds afgeprijsde artikelen doen niet mee in de actie.  

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer