Fashion

Kortingscode: 20% korting bij Hunkemöller

Merel, 02 februari 2014

Kortingscode: 20% korting bij Hunkemöller

De kaarsjes staan aan, de rozenblaadjes zijn geplukt, de verwarming staat een paar graden hoger en er speelt een zwoel muziekje op de achtergrond; op sommige momenten heb je niet heel veel kleding nodig... Op die momenten mogen de juiste essentials om een romantisch Valentijnavondje spannend te maken natuurlijk niet ontbreken. En dan komen wij al gauw uit bij één van onze favoriete lingerieshops, Hunkemöller. Hier shop je van 2 tot en met 9 februari de meest sexy Valentijnslingerie met 20% korting.

Hunkemoller online shoppen

Korting bij hunkemöller

We houden van lingerie. Helemaal in deze tijd van het jaar als de dagen kort, koud en donker zijn. Als dé meest romantische dag van het jaar dan ook nog eens voor de deur staat, dan zijn wij om. Massaal slaan we sexy setjes in om onze partner te verleiden. De webshop van Hunkemöller is de place to be als je op zoek bent naar mooie lingerie. Maar ook voor een fijne BH, (basic) slip en nacht- en huismode kun je bij Hunkemöller terecht.

Fashionchick favourites hunkemöller

Voorgevormde bh RubyHunkemöller Hunkemoller
€ 19,99
Brazilian AimeeHunkemöller Hunkemoller
€ 14,99
Beugel bh AimeeHunkemöller Hunkemoller
€ 27,99

KORTINGSCODE hunkemöller 2014

De volgende kortingscode werkt in de webshop van Hunkemöller: 20% korting op de hele Valentijnscollectie. Gebruik de code fc-valentijn20 (geldig t/m 9 februari 2014).

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Hunkemöller toe aan je favoriete webshops op Fashionchick

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Lees meer