Kortingscode: 20% korting bij damestassen&zo

Je surft naar het walhalla op tassengebied Damestassen&zo. Je laat je vingers over de muis glijden. Je scrolt door de verzameling tassen en stopt abrupt. Je hart begint sneller te kloppen. Je pupillen worden groter. Je weet het, dit is hem. Bij het aanklikken van de details word je gevoel nog sterker. Een vlaag van verstandsverbijstering. Een grijze waas voor je ogen. Je hand navigeert naar het winkelwagentje in de rechterhoek. Je selecteert de verzendwijze en voordat je op 'bestel' wilt klikken kom je tot inkeer. Freeze!

damestassenenzo

Breathe in, breathe out

Deze aankoop kan niet, mag niet en is geldtechnisch niet mogelijk. Je staakt je aankoop en wilt het scherm afsluiten door middel van een klik op het kruisje, je ademt stokt bij de gedachte dat jij niet de nieuwe eigenaar bent van dit prachtexemplaar. Net op tijd is daar het spreekwoordelijke 'lampje' en deze hulplijn schenkt je de herinnering die je ademnood doet verdwijnen. De kortingscode van damestassen&co in samenwerking met fashionchick is een verademing. Je hartslag gaat weer naar beneden en met een opgelucht gevoel bestel jij die gewilde tas met 20% korting op damestassen&zo. De glimlach op je gezicht verdwijnt de komende uren niet meer van je gezicht, wat kan zo een kortingscode toch fijn zijn. 

Fashionchick favourites damestassen&zo 

Cyell Bandeau Top Floreana (NIEUW)Cyell Damestassen&Zo
€ 55,95
Liu Jo Shopping L Diana (NIEUW)Liu Jo Damestassen&Zo
€ 299,00
Fab Miami Wedge (NIEUW)FAB Damestassen&Zo
€ 139,00

Kortingscode damestassen&zo 2014

Gebruik de code lente20 bij het afrekenen van je gewilde item. De actie is geldig op zowel tassen als andere producten van damestassen&zo. Alleen één uitzondering, de sale- en cowboysbags zijn uitgesloten van deze actie. No hurries, de code is geldig in de hele maand april. Happy shopping!

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer