Kortingscode: 20% korting bij Damestassen&Zo

Mannen noemen het een gat in je hand. Maar wij vrouwen zien het eerder als een prettige verslaving. Een kortingscode van 20% korting bij Damestassen&Zo komt ons dan ook zeker niet ongelegen. Het is het perfecte excuus om helemaal los te gaan op de nieuwe voorjaarscollectie! Hoewel de naam ons al een vermoeden geeft, vragen we ons af wat Damestassen&Zo dan nog meer in haar assortiment heeft. Je kunt je beter afvragen wat niet! Van schoenen tot kleding en van badmode tot accessoires. Bij Damestassen&Zo weten we binnen no time je maandelijkse shopbudget uit te geven.  

kortingscode damestassen&zo

20% korting bij Damestassen&zo

SuperTrash, Fab. Cowboysbag, Liebeskind en Beachlife... Need to say more? Misschien doet het weer er ons nog niet bij stil staan, maar de tijd dat we weer bikini's mogen gaan shoppen is dichter bij dan we denken. Met de bikini's van Beachlife kunnen we maar beter meteen een vlucht boeken naar het zonovergoten partyeiland Ibiza! Als we dan toch bezig zijn, shoppen we ook maar meteen een nieuwe outfit. En maken we onze look compleet met een hip tasje en leuke accessoires. Misschien is een gat in onze handen dan toch een goede benaming voor onze prettige verslaving.  

Fashionchick favourites Damestassen&zo

SuperTrash Motorboot Ankle (Nieuw)ST. Studio Damestassen&Zo
€ 159,95
Cyell Bandeau Top Shiva (NIEUW)Cyell Damestassen&Zo
€ 52,95
Liu Jo Bauletto M Anna (NIEUW)Liu Jo Damestassen&Zo
€ 151,00

Kortingscode Damestassen&zo  2014

Shop de hele maand februari met 20% korting bij Damestassen&Zo. Gebruik de code CHICK20 (geldig t/m 28 februari 2014). De producten in de sale en van Cowboysbags doen niet mee in actie.

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Damestassen&Zo toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Reageer