Kortingscode: 20% korting bij Bagtastic

Iedere vrouw heeft wel een fashion-tic. Als jij een tassenfan bent, dan kun jij je modehartje nu gerust ophalen bij Bagtastic! Dit is namelijk een webshop met geweldige tassen! En het leuke is: deze maand krijg jij 20% korting op de gehele collectie! Met deze fantastische korting heb je vast weer een goed excuus gevonden om een mooie tas te kopen. Of twee...

Bagtastic

BAG IT UP!

Bagtastic verkoopt hele gave tassen van Italiaanse & Spaanse merken. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze hebben een enorm aanbod van clutches, handtassen en schoudertassen. Wil je een klassieke, basic tas of wil je juist een tas met print of glitters? Voor iedereen is er wel wat te krijgen! En wat heel fijn is: je betaalt geen verzendkosten en je tas wordt binnen 2 dagen bij jou thuis afgeleverd. Kijk, dat is nog eens service. En dan ook nog eens 20% korting. Kun jij de verleiding weerstaan?

Deze maand maakt Bagtastic de tassenliefhebbers blij. Je krijg namelijk maar liefst 20% korting op de gehele collectie. Let op, niet geldig op sale.

FASHIONCHICK FAVOURITES VAN BAGTASTIC

OVAL TOP BAG BROWNSettantuno Bagtastic
€ 59,95 € 29,95
HANDBAG 71 BLACKSettantuno Bagtastic
€ 59,95 € 29,95
COMBO MARTINA BEMartina K Bagtastic
€ 49,95


KORTINGSCODE BAGTASTIC 2013
*Deze prijs is zonder aftrek van de kortingscode. Hier gaat dus nog 20% korting vanaf!

De volgende kortingscode werkt in de webshop van Bagtastic:

20% korting! Gebruik de code FASHIONCHICK (geldig t/m 17 maart 2013)

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Bagtastic toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Anne 

Anne 

Reageer