Kortingscode: 10% korting bij Tommy Hilfiger

Naast de items die we shoppen om de laatste trends te volgen, hebben we ook basics nodig in onze garderobe. Witte blouses, zwarte blazers en verschillende soorten truien zijn het fundament waarop wij onze kledingcollectie bouwen. Maar ook de bekende basics snoepen steeds weer van ons maandelijkse budget. Laten wij daar nu net de ideale oplossing voor hebben! De hele maand november shop je namelijk alle items uit de Tommy Hilfiger webshop met maar liefst 10% korting!   

kortingscode tommy hilfiger online shop

Korting bij Tommy Hilfiger

Met 1200 winkels is Tommy Hilfiger één van de grootste in de modewereld. Begonnen met de alom bekende poloshirts en blazers en inmiddels uitgegroeid tot een bomvolle collectie vol heerlijke truien, warme jassen en musthave sieraden. Tijd voor een grondige update van onze persoonlijke basics collectie (en wat extraatjes natuurlijk). Gebruik de unieke kortingscode en shop voor het hele gezin de nieuwste winter items online!

Fashionchick Favourites Tommy Hilfiger

Blaine Duffle TasTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 289,90
Doors T-shirtHilfiger Denim Tommy Hilfiger
€ 49,90
Whitney LaarsTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 199,90

KORTINGSCODE tommy hilfiger 2013

De volgende kortingscode werkt in de webshop van Tommy Hilfiger: 10% korting. Gebruik de code TH_FASHIONCHICK1013 (geldig t/m 30 november 2013).

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Tommy Hilfiger toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.