Koninginnedag-outfit

Vier Koninginnedag 2009 in stijl...

Volgende week is het alweer zover, Koninginnedag! De dag waarop er altijd genoeg te beleven valt, onder het genot van een drankje en hópelijk een strakblauwe lucht...

Ga je Koninginnedag 2009 vieren in Amsterdam? Dan hebben we nog een tip voor je: Ray-Ban bestaat namelijk 70 jaar en heeft daarom een interactief platform ontwikkeld waarbij iedereen zijn beste zonnebrilmoment met elkaar kan delen! Het thema staat in het teken van kleur: Colorize your Summer! In deze wereldwijde campagne gaat Ray-Ban tijdens Koninginnedag op zoek naar mensen die zichzelf durven te laten zien. Laat zien wie je bent op het mega grote scherm op het Leidseplein en misschien wordt jij het nieuwe model van de Ray-Ban Campagne 'never hide'! Check de speciale sitewww.ray-ban.com voor meer informatie.

De grote vraag rond Koninginnedag is natuurlijk altijd weer: Wat doe ik aan? Wat wordt jouw Koninginnedag-outfit? Kan het bij jou niet oranje genoeg en zou je het liefst nog rood-wit-blauwe vlaggetjes op je wangen tekenen? Of ga je voor een 'basis' outfit met subtiele oranje acenten? Wat je ook aan gaat trekken: het is nú de tijd om er over na te denken!
Heb je het weekend geen tijd om de stad in te gaan, of -heel begrijpelijk-  ga je liever met je vriendinnen op een terras zitten? Bestel je Koninginnedag jurkje of oranje accessoires dan online! Als je het nu doet, weet je zeker dat je je bestelling op tijd in huis hebt (check wel de levertijd bij de webshop!)

ROOD-WIT-BLAUW OUTFIT

 Pure White
Skinny jeans, Circle of Trust
 EUR 69,95
(watMooi)

Converse All...
Gymp, All Star
EUR 57,50
(Label 54)

Gio-Goi Womens...
Shirts, Gio-Goi
EUR 34,95
(Label 54)En, ben jij er al uit wat je aantrekt? Shopse en natuurlijk héél veel plezier met Koninginnedag

 Dorien & Kittie

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer