Lifestyle

Kom op 1 juli naar het Fashionchick Bloggercafé!

Kristel, 20 juni 2016

Kom op 1 juli naar het Fashionchick Bloggercafé!

Dames en heren, jongens en meisjes, het is bijna zover. Nog een paar weken en dan barst hét fashion event van Nederland in alle hevigheid los. Wie, wat, waar? Van 1 t/m 11 juli is het tijd voor Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam! Net zoals ieder jaar barst het modefeest los met een heus OFF SCHEDULE programma. Dit onderdeel van MBFWA, dat plaatsvindt op verschillende hotspots in de stad verbindt mode met andere disciplines zoals bijvoorbeeld muziek, kunst, theater, film en fotografie. En Fashionchick maakt daar natuurlijk ook weer deel van uit! Zo zullen wij op vrijdag 1 juli een heus Fashionchick Bloggercafé hosten in één van de tofste plekken die onze hoofdstad te bieden heeft: de A'DAM Toren. Daar wil jij toch ook bij zijn?

Fashionchick Bloggercafe

Fashionchick Bloggercafé; who's in?

Goed nieuws: dat ben jij! Bij deze ben je namelijk officieel uitgenodigd om op 1 juli, vanaf 18.30 uur, te komen luisteren naar de inspirerende verhalen en de handige tips & tricks van drie van onze favoriete bloggers. En geloof me: dat zijn niet de minsten. Zo komt blogger slash model slash stylist slash mommy Maureen Powel je vertellen hoe zij haar drukke modeleven combineert met het moederschap, deelt Noor van Freckles in Style haar succesverhaal en krijg je onmisbare styling tips & tricks van Iris van A Dash Of Fash. Dus ben je benieuwd naar hun succesverhaal of wil je ze dolgraag het modische hemd van het lijf vragen? Kom dan op tijd naar de MBFWA Dynamic Store want we hebben maar beperkte plekken.

MBFWA Dynamic Store

Natuurlijk is het Fashionchick Bloggercafé niet de enige reden om naar de A'DAM Toren te komen tijdens MBFWA. Van 1 t/m 3 juli barst het hier van het fashionable talent en worden de 16e en 17e verdieping van de A'DAM Toren omgebouwd tot pop-up store waar verschillende designers hun nieuwste collecties tonen én verkopen. Verder word je getrakteerd op fashion installaties, interactieve belevingen en heel veel andere informatieve activiteiten. Kortom: voor alle modeliefhebbers en andere creatievelingen onder ons een absolute must! 

De shows

Tja, met al het fashion geweld dat zich in het OFF SCHEDULE programma bevindt zou je bijna vergeten dat er nog meer te beleven is: de shows! Maar ja, daar kun je alleen op uitnodiging heen, toch? Ha! Think again. Jij kunt namelijk, net zoals toute modeminnend Nederland, aanwezig zijn bij bijna álle shows! Wat dacht je bijvoorbeeld van SIS by Spijkers & Spijkers en TONYCOHEN op vrijdag 8 juli? Of Monique Collignon op zaterdag de 9e? Tickets voor deze, en véle andere shows, zijn NU verkrijgbaar en gaan als warme broodjes over de toonbank. Wacht dus niet te lang en bestel je kaarten voordat het te laat is. Zien we je daar? Gezellig!

Tickets

What to wear

Bumbag clutchMcQ Alexander McQueen Monnier Frères
€ 395,00
Jumpsuit met kaki bladprintRiver Island River Island
€ 65,00
Steve Madden STECY Sandalen met hoge hak coralSteve Madden Zalando
€ 79,95 € 47,95
Sandro Cropped top van kant met borduringenSandro de Bijenkorf
€ 195,00 € 97,50
Tailor & Elbaz Rok Carrie NavyTailor & Elbaz Moderood
€ 69,90 € 48,93
DIOR Dior Vernis met couture gel-glans-effect - nagellakDior de Bijenkorf
€ 27,00

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van het MBFWA programma? Bekijk het hier!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer