Lifestyle

Kom ook naar Fashionchick's bloggercafé!

Kristel, 22 december 2015

Kom ook naar Fashionchick's bloggercafé!

Bang dat januari een saaie maand wordt? Nergens voor nodig. Het is namelijk alweer bijna tijd voor de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam! Vanaf 8 januari wordt Amsterdam, nog meer dan het nu al is, dé place to be voor modeliefhebbers uit het hele land. Net zoals ieder jaar barst het modefeest los met een heus OFF SCHEDULE programma. Dit culturele programma van FashionWeek, dat plaatsvindt op verschillende hotspots in de stad verbindt mode met andere disciplines zoals bijvoorbeeld muziek, kunst, theater, film en fotografie. Helemaal leuk: Fashionchick is één van de stijlvolle co-hosts die op donderdag 14 januari het Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam OFF SCHEDULE: FashionFest organiseren. En geloof ons: daar wil je bij zijn. 

Fashionweek

Fashionchick's bloggercafé

Wij organiseren namelijk een heus bloggercafé samen met een aantal van onze favoriete bloggers en influencers in de 5&33 Gallery in het art'otel. Vanaf 20.00 uur zullen Milou Verbeke*, Marlot van Jolie-lot.com en Emilie van Hashtag Workmode elk een kwartier lang het podium betreden om over hun leven als blogger te vertellen. Ze delen de beste tips en tricks, vertellen over hun persoonlijke succesverhaal en staan open voor ál je vragen. En Fashionchick zou Fashionchick niet zijn als er geen bomvolle goodiebag op je stond te wachten, nietwaar? 

* Daphne van Fitgirls.nl zou oorspronkelijk spreken in het bloggercafé maar heeft zich helaas geblesseerd en kan niet aanwezig zijn. Milou Verbeke, onder andere bekend van F.A.L.L. Magazine zal in haar plaats spreken!

FashionFest: Het leukste fashion feestje

Het bloggercafé is niet de enige reden om op 14 januari naar het art'otel te komen. Het FashionWeek FashionFest laat zich namelijk het best te omschrijven als een indoor mode-festival. Maar dan wel één met een bomvol programma. Vanaf 18.30 uur kun je terecht in de 5&33 Gallery in het art'otel en krijg je een heerlijk welkomstdrankje van Licor43. Daarna kun je helemaal zelf bepalen welk gedeelte van het FashionFest je meepakt. Zo kun je terecht in de pop-up store van Jutka & Riska om kleding te kopen of kun je de nieuwe collectie van Hector & Wolf bewonderen. Je kunt bij Dr Hauschka terecht voor 1 op 1 make-up advies van topvisagist Karim Sattar of je kunt je nagels laten pimpen door door Billie Rose en Soap Treatment Store. Altijd al eens willen zien hoe een professionale fotoshoot wordt gedaan? Ook dat kan. New Photo by GUP magazine installeert een professionele foto-set waar een modeshoot plaatsvindt. Oh, en tussen de bedrijven door worden er ook nog eens 5 x 2 kaarten voor het hoofdprogramma van de catwalkshop op zondag 17 januari verloot. Sounds good, right?

Party time!

Heb je na dit alles nog puf over? Mooi! Om 22.00 uur wordt het festival in één keer omgebouwd en start het muziekgedeelte van het festival met heerlijke dansbare deuntjes van onder andere Kris Kross Amsterdam. Lijkt het je wel wat om bij dit alles aanwezig te zijn? Voor €12,50 (ex. servicekosten) heb je al een ticket en hiermee krijg je toegang tot het gehele FashionFest. Vroege vogels hebben mazzel: bestel je ticket vóór 25 december en je betaalt slechts de helft! Zien we je daar?

Tickets

What to wear

sweet deluxe PILAR Clutch schwarz/silberSweet Deluxe Zalando
€ 84,95 € 50,95
TOPSHOP Playsuit met overslag in roodTopshop de Bijenkorf
€ 68,00 € 34,00
MAI PIÙ SENZA Sandalen met hoge hak neroMai Più Senza Zalando
€ 89,95
LOFTY MANNER Top Alicia GoldLofty Manner ArjanenCo
€ 29,95
Dames pantalon met wijde pijpen ZwartSteps Steps
€ 79,95
Barry M Satin Super Slick Lip Paint - 171 Berry-liciousBarry M. The Make Up Spot
€ 6,25

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer