Kom naar het de Bijenkorf x Fashionchick shopping event

Heb jij een paar Fashionchick LA Luxury heels gescoord maar weet je eigenlijk niet hoe je deze het beste kunt combineren? Draag jij je nieuwe liefdes altijd met dezelfde outfit? Of heb je ze nog niet gekocht omdat je gewoon niet weet welke kleur of welk model het beste bij jouw garderobe past? Geen probleem! Daar hebben we namelijk samen met de Bijenkorf een hele goede oplossing voor bedacht. 

Fashionchick Bijenkorf schoenen

Schoenen en styling advies

Op zaterdag 25 juli zullen wij tussen 14.00 en 19.00 uur te vinden zijn op de prachtige schoenenafdeling van de Bijenkorf om al je vragen te beantwoorden en je van het nodige stijlingadvies te voorzien. Je kunt natuurlijk meteen álle Fashionchick schoenen in het echt komen bewonderen, passen en shoppen! Heb je jouw droompaar gevonden? Dan kun je direct terecht bij Fashionchick's stylist en mode-illustrator Amanda van Effrink. Zij is de hele middag aanwezig om jou én je favoriete paar schoenen te vereeuwigen door middel van een persoonlijke mode-illustratie. Zo heb je in één klap decoratie voor je voeten én je huis! Zien we je daar?

meld je aan

Om alvast in de stemming te komen

Fashionchick Walk of Fame sandaal met blokhakFashionchick de Bijenkorf
€ 99,95
Warehouse Shorts met grafische leaf-printWarehouse de Bijenkorf
€ 35,00 € 20,00
Anecdote Beau Naturel T-shirt met tekstapplicatieAnecdote de Bijenkorf
€ 69,95 € 34,97
Dune Bentley clutch van suèdeDune de Bijenkorf
€ 79,00
Kenzo Sweaterdress met geborduurde symbolenKenzo de Bijenkorf
€ 365,00
Fashionchick Livin the LA Life sandaal met stiletto hakFashionchick de Bijenkorf
€ 149,95 € 104,96

Kun je niet wachten om de Fashionchick schoenen te shoppen? Je vindt ze natuurlijk allemaal bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer