Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Knappe mannen om te volgen op Instagram

Kristel, 10 januari 2017

Knappe mannen om te volgen op Instagram

Dat we hier bij Fashionchick dól op Instagram zijn, zal je vast niet verbazen. Uren brengen we door, scrollend door de foto's van de hipste bloggers, knapste influencers en mooiste mode merken. Maar Instagram biedt meer. Veel meer. Bijvoorbeeld ontzettend knappe mannen. Die hun leven én lichaam met liefde met je delen. Op Instagram dan hè, daar blijft het dan wel bij. Maar toch, het is het volgen meer dan waard. Benieuwd wat onze favorieten du moment zijn?

@ronald_epps

Instagram mannen

De heer Epps omschrijft zichzelf als 'God fearing family man'. Ik zou eerder gaan voor leukerd-met-behoorlijk-fijn-lichaam. Maar goed, wie ben ik. Ronald Epps is werkzaam als model en doet dat - afgaande op de foto's op zijn Instagram - heel behoorlijk. Fun fact: Ronald werd gespot toen hij als conciërge in een winkel de vloer stond te vegen. 

@matthew_noszka

Instagram mannen

Dat Instagram meer is dan een app om gedachteloos in te scrollen, bewijst Matthew Noszka. Zijn goede looks werden via Instagram opgemerkt en hatsa: inmiddels is hij een modellencontract rijker en heeft hij gewerkt voor merken als NikeCalvin KleinHugo BossTom Ford en H&M. Niet verkeerd lijkt me zo. Ook niet verkeerd is het Instagram profiel van deze bijzonder knappe meneer. Lekker volgen dus!

@johanneshuebl

Instagram mannen

Hij is getrouwd met één van de meest stijlvolle vrouwen van onze generatie (halló Olivia Palermo) maar zelf doet hij het wat looks en gevoel voor stijl ook heel aardig. Johannes Huebl deelt plaatjes van zichzelf in kekke outfits maar ook van zijn leven met Olivia. Een win-win lijkt me zo. 

@sir_drewhudson

Instagram mannen

Ik ben er nog niet helemaal achter of Drew Hudson echt een 'Sir' is maar ik heb zo'n donkerbruin vermoeden van niet. Klein minpuntje dus voor de beste man maar de foto's op zijn Instagram account maken een hoop goed kan ik je vertellen. Bereid je voor op een tsunami aan abs, zwoele blikken en jaloersmakende uitzichten, mocht je besluiten hem te volgen (doen!). 

@brendanfallis

Instagram mannen

De laatste in het rijtje is Brendan Fallis. Géén model (nou, misschien een beetje), wél DJ. En Canadees. En de wederhelft van Hannah Bronfman (fitgirl extraordinair). En Brendan deelt het allemaal op zijn Instagram. Van zijn vele reizen tot dates met Hannah, van een fotoshoot links tot een work-out sessie rechts. Niet verkeerd kan ik je vertellen. 

Lees ook: 5 type mannen waar alle vrouwen voor smelten.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer