Kling

Het Spaanse merk Kling maakt lekkere mode voor lekkere wijven! Super leuke t-shirts, tops, jurkjes en vestjes met veel grappige details.

Vrolijke, beetje retro-achtige stoffen maken van de ontwerpen een lust voor het oog. Beetje gek, beetje gedurfd en anders dan anders! In Nederland wordt het hippe Spaanse merk onder andere verkocht via de webshop Freshcotton.

Kling heeft een aantal eigen winkels in Spanje, maar hier in Nederland is het merk slechts in een aantal winkels te koop. En online vooralsnog alleen maar in de webwinkel van Freshcotton. Leuk, want zo weet je zeker dat jouw favo kledingstukken niet op iedere hoek van de straat te koop zijn.

De najaars-wintercollectie belooft ook weer veel spannends... De collectie zal 'Sweet Emtions' gaan heten en gaat over dromen. Klinkt veelbelovend, onze nieuwsgierigheid is in ieder geval alweer gewekt!

Extra leuk: deze maand kun je Kling Fashion winnen als je meedoet aan de Vind & Win actie. Die prijs, beschikbaar gesteld door de webshop Freshcotton, wil je écht wel winnen!

Veel zoekplezier en mocht je minder geluk hebben met de vind&win actie, dan kun je de leuke artikelen van Kling altijd nog bestellen in de webshop van Freshcotton.

Shopse!!

Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer