Kleurijk Desigual gaat online

Online shops schieten als paddenstoelen uit de grond. En nu is er een heel kleurrijk exemplaar dat zich waagt op het world wide web.Desigual! Een merk dat niet niet met koeien letters haar naam op de kleding hoeft te zetten. De opvallende designs spreken voor zich.Vorige week nam zij haar plaats op 1 oktober haar op de online winkelstraat in!

desigual

De vrolijke webshop van Desigual

Desigual is het merk dat staat voor optimisme, originaliteit en heel veel kleur. Kleding met een vleugje hippie. Iedereen met een bohemian diep in zich zal zich bij deze shop helemaal thuis voelen tussen de prints en opdrukken. De collectie loopt van jassen en jurken tot t-shirts en jeans. De jeans zijn vrij basic. Zo kun je ze goed combineren met de bonte shirts van Disgual.

Mijn tip: Neem een kijkje bij de jassen als je opzoek bent naar iets echt bijzonders. De stoffen, stijl en designs zijn echt uniek!

Voeg de webshop Desiqual toe aan jouw favorieten
Liefs 

Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Inge 6 jaar geleden

  Ein-de-lijk ook een eigen webshop!! Ben helemaal verliefd op dit merk en bij V&D hebben ze niet alles of is het altijd uitverkocht ... Kan me straks weer gaan uitleven voor een nieuwe herfst/winter gardarobe :D

 • Ike 6 jaar geleden

  Mooi webshop van van Desigual en vrolijke kleuren ik vindt dit merk erg goed en slijtvast maar erg duur!:)

 • Ellen 6 jaar geleden

  Tja, mooie webshop.. Alleen ben ik zelf niet zo fan van dit merk ;)