Kleurencombinatie trend: Mosterdgeel & nachtblauw

Sommige kleuren zijn zo'n perfecte match dat ze elkaar versterken. Zo ook de kleuren nachtblauw en mosterdgeel. Op de catwalk zagen wij deze kleuren al voorbij komen als de modekleuren van herfst/winter 2012. Ze zijn onder andere gespot bij grote designers als Burberry Prorsum en Mulberry. Ontdek ze zelf als nieuwe kleurencombinatie, waarmee je oneindig kunt combineren. Ook met de al bestaande items in je kledingkast. Fijn, wij zijn weer geinspireerd en een paar nieuwe outfits rijker!

mosterdgeel nachtblauw

De perfecte combinatie: mosterdgeel & nachtblauw

De kleur mosterdgeel staat het mooist bij vrouwen met een gelige huidtint en goudkleurig, koperbruin of donkerblond haar. Maar als je niet bij deze groep vrouwen hoort, kun je deze herfstkleur alsnog dragen. Een voor de hand liggende oplossing is deze kleur voornamelijk dragen als kokerrok of broek. Ook leuk, vooral in cominatie met een nachtblauwe oversized coat of elegante blouse. Durf jij deze opvallende kleur te dragen, dan kun je ook een mosterdgele trenchcoat kiezen. Combineer deze dan met een bordeaux sjaal om het geheel wat warmer te maken. 

Van de catwalk naar je kast

Barbour trenchcoat
ZALANDO
€499,95
Silver Creek blouse
DENIMPLUS
€39,95
Club Manhattan ketting
WEARELABELS
€19,95
MAC lippenstift
DE BIJENKORF
€18,50
Circle of Trust broek
FRESH TOO
€75,00
Little Mistress jurk
FRESH TOO
€109,95
Saint Tropez blouse
ZALANDO
€39,95
Matthew Williamson Rok
ZALANDO
€499,95
Sacha leren pumps
WEHKAMP.NL
€139,95
Oorbellen
ZALANDO
€99,90
Jurk
FRESH TOO
€145,00
Leren clutch
FRESH TOO
€89,95

Ben jij ook verliefd geworden op deze fabulous combi? Vind je het toch iets te heftig? Je kunt de look wat rustiger maken door grijze of witte basics te gebruiken. Shop ze!

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!