Kleurencombinatie trend: Goud & Rood

Wat is die Goedheiligman toch een toffe peer. Niet alleen omdat we door zijn feest vanavond weer een cadeautjesfestijn op onze kalender hebben staan, maar ook omdat hij onverwacht mode inspiratie komt brengen. Gehuld in rood en goud dachten wij: 'Verhipt, die sint is up-to-date.' Deze klassieke combinatie  van goud en rood, fel of bordeaux, is een nieuwe kleurentrend.

Goud rood

Kleurencombinatie trend: Goud & Rood

Ginds kwam de stoomboot met inspiratie al aan. Rood en goud is een match made in heaven die opnieuw ons hart stal. Rode jurkjes, gouden pumps, grote gouden ring- nog zo’n key piece van de Sint- om je vinger. Er is één grote valkuil: voor je het weet zie je er uit of je in een doos met decemberdecoraties hebt liggen rollen. Vermijd grote groene vlakken in je outfit wanneer je rood en goud draagt als je niet als wandelende kerstboom door het leven wilt gaan.

In december duiken goud en rood ieder jaar hand in hand weer op. Deze kleurencombinatie draagt mooi bij wit, donkerbruin of zwart. Heb jij veel roodheid in je gezicht die je niet wilt accentueren? Draag dan rood op je nagels met een grote gouden ring. Helemaal Sinterklaas waardig!

VAN DE SINT NAAR JE KAST

Shorts Mango
WEHKAMP.NL
€24,95
Ring
DRESS REPUBLIC
€11,95
Trui met gouden ritsjes
ZALANDO
€39,95
Lippenstift Max Factor
ONLINEMAKEUP
€11,79
Faux fur jas
MODEMUSTHAVES
€79,95
Tas Burkely
TRAVELBAGS
€199,95
Jurk Ted Baker
ZALANDO
€164,95
Gouden pumps
NELLY.COM
€64,95
BH Sapph
WEHKAMP.NL
€34,95
Ketting
NELLY.COM
€159,95
Jeans Modström
FABRIQ
€85,00
Jas met gouden knopen
WEHKAMP.NL
€39,95

Laat jij je inspireren door de Sint en draag je rood met goud?

liefs, Marlies Bax,