Kledingadvies: Kleine en volle billen

Gezegend met een J.Lo achterwerk? Dan zijn er veel mannen die helemaal hysterisch worden bij het zien van je billen. Toch kan het soms vervelend zijn en zou je ze voor bepaalde gelegenheden willen verdoezelen. Is jouw zitvlak wat aan de magere kant? En wil je ze wat voller laten lijken? No problem! Zowel voor kleine als volle billen is er genoeg kledingadvies om dit op een eenvoudige manier aan te passen.

kledingadvies per lichaamsvorm: billen tips

Heupbroeken met een rechte of uitlopende pijpen zijn not done als je kleinere billen hebt. Het beste is dan om te kiezen voor een skinny. Doordat de stof bij de benen dan al strakker zit, komt je achterwerk een stuk beter uit. Dit geldt ook bij het dragen van stugge, dikke en glanzende stoffen. De perfecte achterzak voor jou is een ronde kontzak. Wanneer hier ook nog eens opvallende stiksels en versiersels aan zitten, lijkt je bilpartij al helemaal centimeters voller. Bekijk alle do's & dont's voor kleine billen.

Wie vollere billen wil verdoezelen kan het best voor zwart en mat gaan op heup- en bilhoogte. Je kunt in dat geval ook beter geen skinny jeans of leggings dragen. Doordat de pijpen smal naar beneden lopen vormen jouw billen het breedste punt. Een heupbroek met rechte of uitlopende pijpen is voor jou wel ideaal. Dit creëert namelijk evenwicht van onderaf waardoor je bum al iets minder opvalt. Ook een outfit in één kleur haalt de spotlight even van je billen. Bekijk alle do's & dont's voor volle billen.

kleine billen kleding tips

Printbroek SuperTrash
WELIKEFASHION.COM
€ 99,95 € 79,96
Levi's Demi Curve
ZALANDO
 € 99,95
Pieces Fabrica belt
SANS
€ 16,95 € 12,95
Mint&berry rok
ZALANDO
€ 39,95
Ballonjurk
WEHKAMP
€ 99,00
SuperTrash Jeans Paradise
WELIKEFASHION.COM
€ 124,95

Glimbroek
SUPERTRASH
€ 109,95

Fashionchick Sand Tropez

VAN DEN ASSEM
 € 69,95

Amoralia short
BELLYFASAHION
€ 24,95

grote billen kleding tips

Mango jurk
WEHKAMP
€29,95

Wondered jumpsuit
MY FAVO STYLE
  €139,95
SuperTrash jurk
VAN TILBURG ONLINE
€69,95
Steve Madden pump
SPARTOO
€139,00
Gerard Darel Trenchcoat
ZALANDO
 €379,95
Promiss vest
WEHKAMP
€49,95
Jeans LTB
JEANS CENTRE
€74,95

Blazer Vero Moda Very
WELIKEFASHION.COM
€79,95

Levi's Curve ID jeans
ZALANDO
€109,95

Ben jij benieuwd naar meer tips en kledingadvies voor alle lichaamsvormen en figuurtypes? Of heb jij nog meer onzekerheden die je wilt verdoezelen. Bekijk dan onze styleguide.

Lees alle style updates voor kledingadvies voor alle lichaamsvormen:

liefs, Astrid , Postive thoughts, give positive things