Fashion

Kiss The Sky - Part II

Kristel, 18 juli 2016

Kiss The Sky - Part II

Een telefoonhoesje kopen we allang niet meer uit praktisch oogpunt. Welnee! Inmiddels is dit één van onze belangrijkste accessoires geworden, want die telefoon heb je immers áltijd bij je. En een flatlay voor op je Instagram wordt ook een stukje leuker als er zo quasi nonchalant een hoesje op tafel ligt. Om nog maar te zwijgen over het effect dat een telefoonhoesje op je mirror selfie kan hebben. Je snapt, we steken niet alleen onszelf maar óók onze telefoon graag in een knap jasje. Goed nieuws: vanaf vandaag is onze Kiss The Sky collectie part II te koop bij Smartphonehoesjes.nl!

Kiss The Sky

En net zoals het eerste deel van de Kiss The Sky collectie, zijn deze hoesjes ook om te zoenen zo mooi. Wel nieuw is de transparante achterkant, wij geloven namelijk dat je telefoon ook best gezien mag worden. Maar dan de vraag: met welke print maak jij die telefoon van jou nét dat stukje mooier? Ga je voor de zomerse palmbomen of cactussen? Wordt het een hoesje met sea-unicorns (wat overigens vanaf nu ons lievelingsdier is!) of toch de lipjes? Laat je inspireren door ons lookbook en kies daarna jouw favoriet. Of gewoon allemaal. 

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Kiss The Sky

Je shopt alle hoesjes uit de Kiss The Sky collectie van Fashionchick x Smartphonehoesjes.nl bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer