Kiboots lookbook lente zomer 2013

Wij hielden al van de perfecte festival boots van Kiboots, die bestaan uit een combinatie van vintage Kelim tapijt en hoogwaardig leer. Elke boot is uniek! Maar de ontwerpers Martijn Lugtigheid en Jovanna Kruitbosch hebben zichzelf met de nieuwe lente/zomer 2013 collectie weer overtroffen. Kiboots heeft nu ook shoppers, rugtassen, hoeden en loafers in de collectie.

"We delen een liefde en passie voor reizen, the beat generation uit de jaren 50 en 60, muziek en design": Aldus Jovanna en Martijn. Zo is het Kiboots verhaal begonnen en zo gaat het door. Kiboots blijft een succes. De collectie is geïnspireerd op hun de reislust van Jovanna en Martijn en hun liefde voor het ontdekken van andere culturen. The world is their backyard. En dat zie je terug in de travelers style collectie met backpacks, boots met vintage materialen en hippie invloeden. Ontdek de nieuwe Kiboots collectie en bekijk het inspirerende lookbook.

kiboots

favourites Kiboots lookbook lente zomer 2013

kiboots

kiboots

kiboots

kiboots

kiboots

kiboots

kiboots

kiboots

Nog meer zien? Bekijk  de collectie in de Kiboots webshop. Doe jij al mee met de Kiboots winactie op Facebook? Je kunt deze week de shopper met franjes winnen.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer

  Log in om te reageren
 • mickey 4 jaar geleden

  die ga ik vragen voor mijn b day :

 • Ymke 4 jaar geleden

  Wauw, die enkellaarsjes zijn echt perfect

 • Kelly 4 jaar geleden

  Die enkellaarsjes zijn echt super leuk!

 • Hermien 4 jaar geleden

  geweldig die lage laarsjes op de laatste twee foto's

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik blijf de laarsjes onwijs gaaf vinden.

 • Debbie 4 jaar geleden

  Heel leuk de buckle boots!