Kerstshopppen bij Vault79

Advertorial

De ene man met de baard is nog maar net op zijn bootje vertrokken en het is alweer tijd om in de naam van die ander kerstcadeautjes te shoppen. Dit jaar kun je heel leuk en goedkoop je slag slaan bij Vault79. Vanaf vandaag veilt de site niet meer alleen de mooiste designer mode-items. Je kunt nu ook op heel veel cadeautjes van high end merken bieden. Dit jaar heb jij een rits jaw dropping cadeaus voor een prikkie. Zie jij de verbijsterde blikken van je vrienden ook al voor je?

Vault

Designer kerstkoopjes

Alleen deze week is Vault79 een schatkamer vol cadeautjes. Kaarsen, sjaals, paraplu's, portemonnees, riemen, pennen, sieraden. Je biedt al vanaf €1,- op al dit soort heerlijke items. Strik er omheen en klaar ben je. En niet alleen voor vrouwen kun je vanaf vandaag een week lang bij de veilingssite terecht. Vault79 denkt aan iedereen. Vaders, moeders, fashionable nichtjes, vriendjes. Wat komt er dan zoal voorbij deze week? Een wollen sjaal van Valentino, Otazu oorbellen en als grote klapper bied je vanaf €1,- op een echte Chloe Paraty tas.

Shop jij cadeautjes bij Vault79, dan geven ze je een cadeautje terug. Je hoeft met de kortingscode V79SPECIAL al €10,- minder af te rekenen. Nog meer extra's ontvang je als anderen via jou de wereld van Vault79 ontdekken. Voor elke nieuwe member die via jou lid wordt, krijg je 10 euro shoptegoed.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Martine 4 jaar geleden

  Super leuke tassen

 • Ayse 4 jaar geleden

  aah ik ben ook nieuw achtergekomen bij deze site,echt super!

 • Esli 4 jaar geleden

  Wauw super leuke website! Mooie tassen ook!!

 • Ike 4 jaar geleden

  Zoveel moois! ;-)

 • Charissa 4 jaar geleden

  Haha wel duur allemaal, maar wat wil je met dit soort merken. Er stond wel een prachtige tas tussen van Elie Tahari :) Maar is ook prijzig en gewild helaas

 • Sheedeny 4 jaar geleden

  Nicee!

 • Liona 4 jaar geleden

  Snel gaan shoppen dan!