Kerst lingerie 2011: Moois voor onder de kerstboom

In donkere december dagen, de wind en regen beukt tegen het huis en heeft je omgetovert tot verzopen katje, schieten we thuis graag snel in een dikke joggingbroek om heel wat anders te doen dan sporten; Boeken lezen en onszelf volstoppen met chocolade in vaste of vloeibare vorm. Heel begrijpelijk. Maar met de kerstdagen moet dat natuurlijk anders! De mooiste jurken kunnen uit de kast en hoge hakken glijden we aan onze voeten. De finishing touch: mooie kerst lingerie.

Kerst lingerie
Suite of Sin

Het pakje onder de boom

Kantjes en randjes. Glittertjes en steentjes. Kerst lingerie moet vooral heel erg mooi zijn. Daar wordt niet alleen vriendlief heel erg vrolijk van als hij je uitpakt. Jij zult je ook op en top vrouwelijk voelen, wat je ook over dat setje heen draagt. Maak een duurder setje jouw eigen pakje onder de boom. Je hebt het zeker verdiend na een jaar hard werken!

Onder een strakke feestjurk kun je sommige feestelijke lingerie beter laten voor wat het is. Met hobbels en bobbels komt die skin tight LBD niet uit de verf. Kies dan voor sexy corrigerende bodies. Als de feestjes geviert zijn, kan de slipdress aan en is het lingerieplaatje helemaal compleet.

Kerst lingerie Favorites

Hipster, Esprit
€17,95 €14,36
(Boozt)
Halve cup BH, Aubade
€47,50
(Suit of Sin)
String, Vero Moda
€10,95
(Boozt)
Bloemenprint slip, Aubade
€49,00
(Suit of Sin)
Voorgevormde BH, Aubade
€89,00
(Suit of Sin)
Slipdress, Marylin
€19,95 €15,96
(Wehkamp)
Basic Push-up, Esprit
€29,95
(Boozt)
String, Lascana
€6,99
(Otto)
Katoenen BH, Lejaby
€36,00
(Suit of Sin)
Body, C&A
€19,00
(Wehkamp)
Bustier, C&A
€22,00
(Wehkamp)
Kanten slip, Aubade
€49,00
(Suit of Sin)
String, After Eden
€13,95
(de Bijenkorf)
Kanten BH, After Eden
€27,95
(de Bijenkorf)
Hipster, Sapph
€11,16
(Wehkamp)

Heb jij niet het budget om jezelf te verwennen met mooie lingerie? Wij hebben een "spannende" actie voor je gespot! Lingeriegrootheid Hunkemöller heeft een digitale hunk in gouden boxer gestrikt om een door jouw gekozen kerstpakje uit te pakken. Misschien vind jij wel de grand prize van €500,- shoppingmoney in jouw cadeaudoos. Op de Hunk actiesite doe je mee. Meer feestelijke lingerie vind je in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.