Fashionnews

Karl Lagerfeld's Fashion for the nose

Rowie, 12 maart 2014

Karl Lagerfeld's Fashion for the nose

Advertorial

Wanneer je als fashionfenomeen en creatieveling al vele paden hebt bewandeld, verlang je naar een wit doek. Met witte haren gebonden in een staart en een zonnebril zo mysterieus als de nacht, slaat Karl Lagerfeld een nieuwe weg in. “A perfume is as important as a piece of clothing.” Met dit motto lanceert Karl deze maand twee nieuwe parfums. Een voor hem en een voor haar. Samen vormen de parfums een verhaal van verlangen, onweerstaanbare aantrekkingskracht, sensualiteit en een verleidelijk rock-and-roll duo

Karl Lagerfeld parfum

SPARKLE SOME KARL  

“I love perfume. I have worked with fragrances in the past and I’m thrilled to be launching new ones again today. I love women’s fragrances and I love men’s fragrances. They make life more beautiful. Perfume is like fashion for the nose…” Na fashion, design en fotografie weet Karl zijn signature feilloos door te voeren in een nieuwe uitdaging. High quality, rauwe materialen, zwart/wit en zijn moderne gebruik van metaal maken van het flesje een echte 'Karl'.  

Meer dan ieder ander weet Karl zijn sense of fashion door te voeren in looks, attitude en sinds vandaag ook parfums. Zijn twee nieuwe geuren karakteriseren zijn edgy, sophisticated en elegante stijl met een moderne twist. Karl Lagerfeld voor Women is gecreëerd uit een contrast van elegante bloemen. Een explosie van frisse limoen samengevoegd met fluweelachtige peach, komt samen in een boeket van rozen en magnolia's. Vanaf vandaag zijn de geuren te koop bij Douglas vanaf €39,-.  

liefs, Rowie Haazen, Start the day with a smile & finish it with champagne!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer